Antena Căutare

Disperare fără margini! Un tată a mușcat cu toată forța sa un crocodil pentru a-și salva fiul de la moarte în ultimul moment

Diego Abulhasan, în vârstă de 12 ani, înota împreună cu fratele său mai mic într-un râu din aproprierea casei, în regiunea Palawan, când deodată, un crocodil l-a atacat și l-a târât sub apă. Atunci frățuiorul său a început să strige disperat.

Scene teribile în Filipine! După ce și-a văzut băiatul în colții unui corocodil uriaș, un tată disperat se aruncă în apă și mușcă de picior creatura uriașă, pentru a-și salva copilul de 12 ani! Care este starea băiatului acum

După ce un băiețel de 12 ani a fost atacat și târât în apă de un crocodil uriaș, tatăl cuprins de disperare a sărit în apă și a atacat neînfricat creatura mușcând-o de mai multe ori de picior pentru a-i elibera copilul!

Un tată filipinez și-a salvat fiul din ghearele unui crocodil în ultimul moment.
Diego Abulhasan, în vârstă de 12 ani, înota împreună cu fratele său mai mic într-un râu din aproprierea casei, în regiunea Palawan, când deodată, un crocodil l-a atacat și l-a târât sub apă. Atunci frățuiorul său a început să strige disperat.

Tatăl lor, Tejada Abulhasan, a auzit strigătul disperat al copilului și a apărut într-un suflet la fața locului ,,înarmat'' cu o scândură de lemn cu care să loveasca creatura periculoasă.

Bărbatul, cuprins de cea mai mare spaimă, a început să lovească fără milă animalul ucigaș, însă fără niciun rezultat. Crocodilul nu a eliberat băiatul, ba mai mult părea din ce în ce mai agitat.

Într-un moment de disperare cruntă, tatăl înfricoșat de ce putea fi mai rău a apucat animalul și l-a mușcat de mai multe ori în picior gândindu-se că ar fi ,,un Rottweiler''.
În mod miraculos, crocodilul a eliberat băiatul și a înotat mai departe în apa murdară, spre fericirea inexplicabilă a părintelui care era la un pas să-și vadă băiatul sfâșiat de o creatură monstruoasă.

În cele din urmă, tatăl a reușit să își recupereze băiatul și să îl ducă la spital pentru a fi îngrijit corespunzător.
Tejeda Abulhasan a mărturisit poliției că nu a ezitat niciun moment să sară în apă pentru a-și salva fiul ,,În corpul meu a fost atâta adrenalină, încât nu am avut timp să mă gândesc la nimic. Am lovit crocodilul și nu îmi elibera băiatul. A fost nevoie să smulg cu dinții din el și să ne privim ochi în ochi pentru a-l salva.

Un fost deținut a dat Ministerul Justiției în judecată. Ce traume acuză bărbatul... Norvegienii au găsit o metodă ingenioasă pentru a reduce timpul petrecut în trafic: construirea unui tunel rutier subacv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x