Specialiștii din China, veste bombă despre „medicamentul miraculos” în lupta cu noul coronavirus! Cum poate înrăutăți totul! „Din păcate, acesta e adevărul!”

Hidroxiclorochina, medicament folosit în tratamentul malariei, nu funcționează în tratarea pacienților cu noul coronavirus (COVID-19), așa cum s-a crezut, a anunțat o echipă de cercetători din China.

Specialiștii din China, veste bombă despre „medicamentul miraculos” în lupta cu noul coronavirus!

profimediaimages.ro

Potrivit cercetătorilor, hidroxiclorochina nu a grăbit vindecarea pacienților cu noul coronavirus.

Totuși, pacienții cu coronavirus cărora le-a fost administrată hidroxiclorochină au prezentat mai puține simptome decât alții, tratați în același loc, dar fără acest medicament.

Această veste despre hidroxiclorochină vine după ce, în urmă cu câteva zile, niște teste clinice din Brazilia au trebuit să fie oprite, deoarece pacienții au început să aibă probleme cardiace. Primele dovezi potrivit cărora coronavirusul ar putea fi periculos și pentru inimă au fost descoperite în China.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

Astfel, riscul pe care îl presupune coronavirusul pentru inimă, combinat cu posibilitatea ca hidroxiclorochina să genereze aritmie cardiacă, s-ar putea dovedi un pericol pentru pacienții cu COVID-19. O doză mai mică, însă, ar reduce riscurile.

Avertisment de maximă importanță de la specialiști din Wuhan! Oamenii cu acest tip de sânge riscă mai mult să moară, dacă se infectează cu COVID-19!

Specialiștii chinezi au mai spus că cel mai comun efect secundar pe care l-au observat la pacienți cu COVID-19 cărora le-a fost administrată hidroxiclorochină a fost diareea.

Ultimele știri