Căutare Live

Număr record de decese în SUA, în ultimele 24 de ore

În SUA s-a înregistrat un număr record de decese din cauza coronavirusului. Într-o singură zi, au fost 2.108 decese.

Număr record de decese în SUA, în ultimele 24 de ore

aljazeera.com

Conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, acest număr de victime a fost înregstrat vineri, la ora locală 20:30, informează sâmbătă AFP, scrie Agerpres.

Numărul total al deceselor înregistrate în SUA a ajuns la 18.586, apropiindu-se de Italia (18.849), ţară care are o populaţie de cinci ori mai mică.

Directorul OMS, avertisment de maximă importanță, către întreaga lume! „Ar putea duce la o recrudescenţă mortală a pandemiei

Totodată, SUA se apropie de jumătate de milion de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, doar în ultimele 24 de ore înregistrându-se 35.000 de noi cazuri.

Epicentrul epidemiei se află în statul New York, unde noul coronavirus a făcut peste 7.800 de morţi şi peste 160.000 de îmbolnăviri.

Imagini teribile din New York! Victimele pandemiei sunt îngropate în gropi comune. Video

Pe teritoriul SUA se află peste un sfert din numărul total de cazuri declarate oficial în lume.

Vicepreşedintele american Mike Pence a anunţat vineri că s-au efectuat "peste 2.1 milioane de teste", scrie aceeași sursă.

Directorul OMS, avertisment de maximă importanță, către întreaga lume! „Ar putea duce la o recrudescenţă mortală a pande... Inimaginabil! La Bergamo, slujbele de înmormântare au loc cu telefoanele pe sicrie, pentru ca familiile să participe ast...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri