Căutare Live

O bunică de 81 de ani a fost atacată de hoață însărcinată în fața unui bancomat! Ce a urmat e greu de anticipat! „N-am înțeles de ce…”. Imagini Incredibile! Video

O bunică în vârstă de 81 de ani a fost atacată, în fața unui bancomat, de o hoață însărcinată care a încercat să îi fure cardul bancar. Ceea ce a urmat este greu de anticipat. O cameră de supraveghere instalată în zonă a filmat tot.

O bunică în vârstă de 81 de ani a fost atacată, în fața unui bancomat, de o hoață însărcinată care a încercat să îi fure cardul bancar. Ceea ce a urmat este greu de anticipat. O cameră de supraveghere instalată în zonă a filmat tot.

Bunica de 81 de ani, Doreen Jones, încerca să scoată bani de la un bancomat din orașul englez Birmingham, când a devenit ținta unei hoațe.

Infractoarea a încercat să îi distragă atenție bătrânei cu o foaie de hârtie și mai multe gesturi, dar Doreen Jones nu a fost atât de ușor de păcălit.

În timp ce îi sustrăgea cardul bancar bătrânei, hoața s-a trezit că victima ei a reacționat și și-a recuperat cardul.

În plus, bunica de 81 de ani a decis să-i dea o lecție tinerei infractoare. A luat-o de păr și de guler, speriind-o.

„M-am gândit: «Nu, nu îmi vei lua banii. Am muncit mult pentru ei». A început să țipe. Nu am înțeles de ce, că doar eu ar fi trebuit să țip și să plâng”, a spus pensionara.

În urma acestei supărări, bătrâna, cardiacă, ar fi suferit câteva complicații, cărora le-a supraviețuit.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 20 mai, iar acum poliția din Birmingham a publicat imaginile video captate de camera de supraveghere de lângă respectivul bancomat, apelând la ajutorul populației în identificarea infractoarei. Poliția a precizat că acum femeia ar trebui să fie în ultimele săptămâni de sarcină sau să fi născut recent.

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică... Riadul şi Abu Dhabi intră în coaliţia militară maritimă de la Golful Persic condusă de Washington...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri