Antena Căutare

O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut! Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

Klara Dollan, originară din Regatul Unit, se bucura din plin de viața de burlacă, avea parteneri sexuali frecvenți, dar nu a avut niciodată o relație stabilă.

Cazul care a șocat lumea medicală! O femeie a realizat că este însărcinată în momentul în care a simțit că "ceva iese din ea". Femeia folosea pilule contraceptive și niciodată nu s-a gândit că ar avea cum să rămână însărcinată: "Nu am luat deloc în greutate și nu am simțit niciodată că aș avea un copil în pântece"

O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut!  Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

Klara Dollan, originară din Regatul Unit, se bucura din plin de viața de burlacă, avea parteneri sexuali frecvenți, dar nu a avut niciodată o relație stabilă.

Pentru a preveni o sarcină nedorită, aceasta folosea anticoncepționale, așa că, s-a simțit protejată de această metodă de contracepție. Șocul a venit atunci când a venit momentul nașterii!

În dimineața în care a născut, ea se afla în prima zi de lucru la o companie, când deodată au deranjat-o câteva crampe. Femeia a luat un analgezic și a continuat treaba în ciuda durerii, potrivit interviului acordat pentru BBC Radio.

De la minut la minut, intensitatea crampelor creștea, ba mai mult ea a observat că unele "crampe" durau aproape un minut. Când a realizat că din cauza durerilor insuportabile a rupt un creion cu dinții și a zgâriat laptopul, femeia a trecut peste orice rușine și i-a cerut șefului ei să o lase să se ducă acasă pentru că nu se simte bine.

O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut!  Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

"Când am ajuns acasă nu-mi găseam cheile așa că am apelat la un lăcătuș. A întârziat 2 ore până a venit, iar eu nu mai rezistam de durere. Încercam să mâ gândesc ce se întâmplă cu mine, ce întâlniri am avut și realizam că nu aveam cum să fiu însărcinată!"

Femeia povestește că atunci când a reușit să intre în apartament, ea a fugit repede spre baie, s-a așezat ghemuit și a simțit nevoia să împingă. "Când am văzut sânge și am simțit ceva ieșind din mine am apelat imediat la portar".

"Am împins cât am putut de tare și am văzut ieșind un căpuț. Corpul îmi cerea să mai împing. Am făcut asta și așa a apărut fiica mea, Amelia. Era un bebeluș nou-născut perfect și plângea, iar eu făceam același lucru. M-am liniștit complet", povestește Klara pentru BBC.

Astfel, femeia a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a cântărit puțin peste 4 kilogame. În ciuda faptului că nu a primit îngrijiri prenatale, atât mămica, cât și fetița s-au aflat într-o stare bună de sănătate.
Dollan spune că nu și-a dat seama niciodată că era însărcinată, nu a avut simptome, ciar de 2 ori a avut sângerări în timpul sarcinii pe care le-a confundat cu menstruația. În plus, aceasta susține că nu s-a îngrășat deloc.

Maternitatea a surprins-o pe Klara, care spune că este foarte fericită și mândră că a devenit mamă.

"Cu siguranță nu îi voi ascunde Ameliei povestea nașterii ei. Îi voi spune la momentul potrivit. Viața nu a fost niciodată mai bună cu mine. Totul a început să meargă mai bine după ce s-a născut Amelia ", a declarat Dollan.

Video. Carnea și resturile de mâncare adunate de la groapa de gunoi sunt regătite și date copiilor... Meghan Markle, umilită de un celebru jurnalist BBC: „Mare greșeală, cu siguranță. Grotesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x