Imagini terifiante! A intrat într-o casă și a încercat să răpească un bebeluș! A fost filmată! Ce voia să facă cu copilul. „Sunt eu, mami!” – Video

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost filmată înainte de a intra într-o casă străină, cu scopul de a fura un bebeluș de nouă luni.

Imagini terifiante! A intrat într-o casă și a încercat să răpească un bebeluș! A fost filmată! „Sunt eu, mami!” – Video

Femeia, Hannah Braun, în vârstă de 28 de ani, din orașul St. Petersburg, comitatul Pinellas este un comitat din statul Florida, a fost arestată, după ce a încercat să răpească cel puțin doi copii.

Femeia a fost arestată marți, în jurul orei 2:00, după ce o mamă îngrozită a găsit-o în casa ei, încercând să îi smulgă bebelușa din brațele surorii ei mai mari, spunând că va „proteja” copilul.

Mama care a găsit-o pe femeie în casa ei a spus că nu o cunoaște pe aceasta, dar acum trăiește cu teamă, gândindu-se cât de ușor i-a fost tinerei să intre în locuința ei.

În imaginile video, surprinse marți, femeia apare apropiindu-se de casă și bătând la ușă, cu un telefon mobil în mână. „Sunt eu. Sunt eu, mama, Hannah”, a spus ea, înainte ca ușa să se deschidă, iar ea să intre în casă, potrivit Daily Mail.

Potrivit autorităților, femeia a fost lăsată să intre de un copil. Apoi, s-a apropiat de fetița de 12 ani care i-a deschis și a încercat să îi smulgă din brațe surioara de nouă luni.

„Și-a implorat mama să o ajute, dar ea a ignorat-o și a plecat să bea”. O femeie și-a lăsat fiica să moară și a dat cea mai tulburătoare explicație

Înainte de a intra în această casă, femeia și-a încercat norocul și la o altă locuință, de unde a vrut să ia un copil de un an de la bunica lui. „Voia copilul. A spus că ea are grijă de copii pe aici”, a spus bunica copilului. A fost dată afară de un nepot mai mare al bunicii, care crede că Hannah Braun era sub influența unor droguri.

Potrivit poliției, femeia locuiește în apropierea caselor în care a intrat, dar nu a avut nicio relație cu familiile la locuințele cărora a mers.

„Copil de vânzare!”. Un bărbat a încercat să vândă o fetiță de doi ani, la o benzinărie. Ce preț a cerut și cum s-a explicat gestul lui

Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care femeia a încercat să răpească copii. Tânăra nu cooperează cu autoritățile.

Acasă la ea, polițiștii au găsit doi copii ai ei. Cei mici le-au spus polițiștilor că au „pierdut-o pe mami”.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole
Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri