Antena Căutare

O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!”

O femeie în vârstă de doar 29 de ani, care a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a murit înainte de a-și îmbrățișa fiul. Copilul venise pe lume cu doar câteva zile înainte ca tânăra să-și piardă viața. 

O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!” Galerie
O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!”

Fozia Hanif, o femeie în vârstă de 27 de ani, a murit într-un spital din Birmingham, Anglia, după ce a ventilatorul ei a fost oprit pe 8 aprilie. Cu șase zile înainte, însă, femeia aducea pe lume un băiețel ce a fost născut printr-o operație de cezariană.

Copilul a venit pe lume pe 2 aprilie, în urma unei operații de cezariană, însă starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit rapid. Deși medicii au mutat-o la Terapie Intensivă, femeia n-a mai putut fi salvată.

Cum alegem masca de protectie respiratorie impotriva virusilor: ffp3, ffp2, reutilizabila

Femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus, după ce în timpul unui control de rutină s-a plâns că are febră. În urmă cu un an de zile, femeia a pierdut o sarcină.

”După ce a fost testată pentru coronavirus, medicii ne-au recomandat să o lăsăm în spital. A doua zi, testul a ieșit pozitiv, iar medicii ne-au zis că are o formă medie, așa că poate merge acasă. Patru zile mai târziu, starea ei s-a înrăutățit, nu mai putea respira.”, a povestit soțul femeii.

O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!”

A început testarea pe oameni a unui vaccin împotriva coronavirusului produs în Europa. Oamenii de știință, optimiști: ”Dacă va funcționa, în toamnă vom avea milioane de doze!”

În timp ce a fost internată în spital, femeia n-a putut să-și vadă copilul. Medicii și asistentele i-au arătat, însă, înainte de a se stinge din viață câteva fotografii.

Copilul a fost testat negativ pentru coronavirus, dar a rămas în spital.

Rata infecțiilor din Londra, în scădere. Capacitatea de testare va crește

La Londra rată infecțiilor este în scădere, însă numărul noilor cazuri din restul Regatului Unit rămâne ridicat.

Decizia de a redeschide școlile, irațională. Semnalul de alarmă tras de un medic: ”Elevii ar trebui să stea acasă până în toamnă. Spitalele sunt pline!”

Capacitatea de testare a ajuns acum la 45.000 și se lucrează cu mai mulți parteneri comerciali pentru a trece capacitatea de testare.

Într-o zi se fac în medie 19-20.000 de teste, dar aceasta reprezintă abia jumătate din capacitatea de testare. Ministrul Sănătății promitea la sfârșitul lui aprilie 100.000 teste zilnic.

Coronavirus - Mai mult de 100.000 de cazuri confirmate în Turcia... „Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x