Antena Căutare

„Coronavirusul mi-a salvat viața, după ce a fost cât pe ce să mă ucidă”. Angela este recunoscătoare pentru COVID-19! Motivul este tulburător!

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a povestit cum noul coronavirus i-a salvat viața, după ce a fost cât pe ce să o ucidă.

„Coronavirusul mi-a salvat viața, după ce a fost cât pe ce să mă ucidă”. Angela este recunoscătoare pentru COVID-19! Motivul este tulburător! Galerie
Angela Schlegel

Femeia, Angela Schlegel, o actriță din Londra, în vârstă de 36 de ani, a fost internată la Spitalul Royal Brompton din capitală, la 11 zile după ce a început să aibă simptome de coronavirus.

În perioada pe care femeia a petrecut-o în spital, medicii au descoperit că inima ei nu funcționa normal.

„Am suferit un șoc când am primit vestea că inima mea nu funcționa normal”, a spus Angela Schlegel.

Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest detaliu!”

„Coronavirusul mi-a salvat viața, după ce a fost cât pe ce să mă ucidă”. Angela este recunoscătoare pentru COVID-19! Motivul este tulburător!

Angela Schlegel, alături de cadre medicale.

Femeia a fost diagnosticată cu Sindromul Churg-Strauss, cunoscut și sub numele de eozinofilica Granulomatoza – una dintre formele de vasculită, ce sunt caracterizate prin inflamarea vaselor de sânge.

S-a plictisit în izolare și a făcut o descoperire ce l-a lăsat mască! „Am spart un perete și nu mi-a venit să cred ce am văzut. Secretul era ascuns de 50 de ani” FOTO

Această inflamaţie poate restricţiona fluxul de sânge la organe şi ţesuturi vitale (plămâni, piele, inimă, rinichi, nervi), uneori permanent, ducând la deteriorarea lor.

„Mi l-au trimis pe tata acasă, doar ca să moară, dar eu n-aveam de gând să las COVID-19 să mi-l ucidă! L-am salvat! Astea au fost trucurile”

„Dacă această boală ar fi rămas nedepistată, aș fi putut muri, brusc. Coronavirusul mi-a pus întregul organism, deci și inima, în mult stres. Medicii mi-au spus că mi-au agravat boala deja existentă. Pe termen scurt, coronavirusul aproape m-a omorât. Însă, pe termen lung, pot să spun că noul coronavirus mi-a salvat viața”, a spus femeia.

Angela Schlegel a revenit acasă după cinci săptămâni pe care le-a petrecut în spital. Unul dintre medicii care au îngrijit-o a spus că recuperarea ei a avut un „impact incredibil” asupra moralului echipei medicale.

S-a introdus "taxa specială corona" care a scumpit băuturile alcoolice cu 70% în India. Autoritățile vor încas... Spania înregistrează a treia zi consecutiv sub 200 de morţi din cauza covid-19; bilanţul creşte cu 185 de decese şi 1.31...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x