Antena Căutare

„Mi l-au trimis pe tata acasă, doar ca să moară, dar eu n-aveam de gând să las COVID-19 să mi-l ucidă! L-am salvat! Astea au fost trucurile”

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a povestit că a reușit să își scape tatăl de moarte, după ce medicii „l-au trimis să moară acasă, de COVID-19”.

„Mi l-au trimis pe tata acasă, doar ca să moară, dar eu n-aveam de gând să las COVID-19 să mi-l ucidă! L-am salvat! Astea au fost trucurile” Galerie
„Mi l-au trimis pe tata acasă, doar ca să moară, dar eu n-aveam de gând să las COVID-19 să mi-l ucidă! L-am salvat! Astea au fost trucurile”

Potrivit bărbatului, medicii au fost aproape convinși că tatăl său, care suferă de boala pulmonară obstructivă cronică, a fost infectat cu noul coronavirus, dar au decis să îl externeze, „ca să moară acasă”.

Cum și-a salvat bărbatul tatăl

Bărbatul, Raj Nathwani, în vârstă de 55 de ani, l-a salvat pe tatăl său, Suri, în vârstă de 81 de ani, folosind tratamentul CPAP (Presiune pozitivă continuă în căile aeriene), cel mai frecvent utilizat pentru sindromul de apnee în somn de tip obstructiv. Aparatul folosit este mai „blând” decât un ventilator mecanism obișnuit.

În plus, el a avut grijă ca tatăl său să petreacă câteva ore pe zi stând pe burtă – o metodă folosită și la terapie intensivă, pentru a ajuta plămânii să se extindă.

Un medicament ar proteja oamenii de COVID-19! Cât de ușor ar putea fi folosit ca barieră în fața coronavirusului! Explicația unei echipe de cercetători

De asemenea, Raj a fost strict în privința curățeniei din casă. A curățat totul înainte să își aducă tatăl acasă și l-a izolat față de restul familiei, inclusiv față de soția lui, în vârstă de 80 de ani.

Bărbatul a dezvăluit că tatăl lui i-a cerut să îi facă o promisiune. I-a spus: „Te rog, dacă este să mor, vreau să mor aici. Nu mă duce înapoi la spital”.

„Mi l-au trimis pe tata acasă, doar ca să moară, dar eu n-aveam de gând să las COVID-19 să mi-l ucidă! L-am salvat! Astea au fost trucurile”

Raj Nathwani, mama, tatăl și fratele lui.

Raj a apelat și la tehnologie – a folosit un Google spreadsheet, ca să monitorizeze funcțiile vitale ale tatălui său, aplețnd și la ajutorul unui medic, pe care l-a rugat să consulte acest document.

„Bună ziua! Am 12 ani și am murit, din cauza COVID-19, pentru două minute. Apoi am înviat. Am vrut să vă spun cum a fost”

În plus, ca să limiteze și contactul lui cu tatăl său, i-a lăsat în cameră un dispozitiv cu o aplicație pentru monitorizarea copiilor, prin intermediul căruia întreaga familie a putut să îl supravegheze și să comunice cu el.

Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștilor. „Atenție!”

Bărbatul a ajuns și într-un impas, pe 26 martie, când tatăl lui a început să delireze. Atunci, doctorul la care a apelat i-a sugerat s îi administreze antibiotice și să îl așeze pe burtă, pentru câteva ore.

Ulterior, starea bătrânului, confirmat între timp cu COVID-19, s-a îmbunătățit. „A început să se plângă, ca de obicei. Ne-a spus că nu i-am făcut ceaiul bun”, a spus Raj.

Bărbatul nu este sigur ce anume i-a salvat viața tatălui său, dar pariază pe aparatul împotriva apneei, la care bătrânul a fost conectat până la 16 ore pe zi.

Flori „naturale” ce emit lumină! Creație impresionantă a oamenilor de știință! Imagini fabuloase! „Am editat ADN-ul!”. V... Cum o să ieşi la iarbă verde după izolare: Pătura de picnic pentru distanţare socială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x