Antena Căutare

O femeie din Canada a nascut in toaleta unei benzinarii!

Noroc incredibil pentru o gravida din Canada, careia i-a venit sorocul intr-o benzinarie din tara vecina. Cel mai apropiat spital era la o ora distanta. Nicio sansa ca ambulanta sa ajunga la ea, la timp. Din fericire, doi medici care isi alimentau masinile in acele momente critice i-au sarit in ajutor. Asa a venit pe lume Jennifer. In toaleta benzinariei.

Medicii canadieni o asigurasera ca e exclus sa nasca in urmatoarele zile, asa ca femeia a plecat intr-o excursie cu sotul si ceilalti doi copii, in Statele Unite, la muntele Hood. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, femeia a intrat in travaliu.

Erau toti intr-o zona muntoasa nelocuita. Ingrozit, sotul femeii a condus nebuneste pana a dat de o benzinarie. Spera ca de acolo va putea suna la serviciul de urgenta. “Eram in mijlocul salbaticiei, nici aici nu era semnal la telefon, era doar magazinul si mai erau ei... Doar ei doi, nu mai era niciun alt client. Alimentau masinile. Se duceau la pescuit”, spune Esmerelda Bermejo, norocoasa mama.

Erau chirurgi. Au intins-o pe femie pe podeaua toaletei publice si au ajutat-o sa nasca. Si nu a fost o nastere usoara. Dimpotriva.

Jennifer a avut 2,7 kilograme la nastere. Medicii transformati in moase de ocazie vor acum sa o si boteze.

Cum se identifica suspectii de catre FBI: algoritmi matematici, informatii biometrice, scanare oculara... Un imigrant roman, declarat intreprinzatorul strain al anului in Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x