Antena Căutare

O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”

O fetiță de 8 ani un mesaj emoționant la moarte reginei. Micuța i-a mulțumit fostei Suverane pentru că a fost un lider puternic și i-a spus că dacă se va întâlni în ceruri cu o doamnă cu părul creț și scurt să știe că e strbunica ei.

Colaj cu omagiile Reginei Galerie
O fetiță a sris un meaj amoționant pentru Regina Eliabeta a II-a | Profimedia

O scrisoare lăsată de o fetiță de 8 ani din Marea Britanie emoționează inimile celor care trec pe lângă zona dedicată omagiilor din Green Park. Pe lângă multitudinea de flori, stau scrise mesaje înduioșătoare, potrivit Daily Mail.

Citește și: Câți ani a durat să fie pus la punct fiecare detaliu al înmormântării Reginei Elisabeta. El e bărbatul care a organizat totul

Fetița de 8 ani, a cărei străbunică a urmărit intens viața Reginei, a scris câteva rânduri pentru Suverana care a murit la 96 de ani.

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe, pentru Regina Elisabeta a II-a

„Dragă regina Elisabeta, acum câteva zile mama mi-a spus că ești foarte bolnavă și câteva ore mai târziu a venit la mine cu vestea tristă că ai murit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut ca un lider puternic. Sper că te vei reîntâlni cu Prințul Phillip și dacă vezi o doamnă cu părul scurt și creț, pe nume Dede să știi că este străbunica mea. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut. Te iubesc.”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul a fost fotografiat ți ditribuit pe Internet, astfel că a atins inimile multor oameni.

Citește și: Prințul William, momente de tristețe la funeraliile Reginei Elisabeta. Ce amintiri i-a trezit cu privire la moartea mamei sale

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

Zelenski a fost rănit în Kiev. Cum se simte și ce a transmis cu privire la incident... David Beckham a ajuns la sicriul Reginei Elisabeta, după 13 ore de stat la coadă. Ce a făcut când s-a apropiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x