Antena Căutare

Tulburător. Strigătul de disperare al unei mame: „Fetița mea de 7 luni va muri în curând. Faceți ceva, ajutați-mă!!! Nu vreau să-mi pierd minunea!”

La doar câteva săptămâni de la naștere părinții au observat că fetița lor se comportă ciudat și nu are comportamentul normal al unui bebeluș sănătos. După câteva investigații amănunțite, aceștia au primit o veste crâncenă. Micuța va muri în curând dacă nu i se oferă șansa unui transplant

La doar câteva săptămâni de la naștere părinții au observat că fetița lor se comportă ciudat și nu are comportamentul normal al unui bebeluș sănătos. După câteva investigații amănunțite, aceștia au primit o veste crâncenă. Micuța va muri în curând dacă nu i se oferă șansa unui transplant.

Micuța Summer Laforme suferă de o boală foarte rară, iar medicii le-au transmis părinților că transplantul de ficat trebuie să se facă într-un timp cât mai scurt pentru ca fiica lor să mai aibă o mică șansă de salvare: „Medicii au supus-o mai multor tratamente, dar niciunul nu a dat rezultate. Am crezut că nu este atât de grav, dar ulterior am aflat că are nevoie de un transplant. Suntem disperați. Fetița mea de 7 luni va muri în curâd și eu nu pot face nimic. Ajutați-mă să o salvez, faceți ceva”, a implorat mama copilei suferinde.

Summer trăiește la New York și cazul ei a devenit public după ce presa a relatat cu lux de amănunte acest caz tulburător.

Momentul șocant în care o scenă pe care se aflau sute de persoane s-a prăbușit! Zeci de tineri au fost răniți... Moarte înfiorătoare! O fetiță de 2 luni a fost strivită de lift în timp ce cobora cu mama sa din blocul în care locuiau....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x