Antena Căutare

Imagini scandaloase! Angajați ai unei companii de produse cosmetice, puși să meargă ”în patru labe”, pe stradă! Motivul e halucinant

Mai mulți angajați au fost umiliți în ultimul hal, după ce nu și-au atins ținta de vânzări. Mai exact, ei au fost obligați să se târască pe stradă, iar întreg momentul a fost filmat. 

Mai mulți angajați au fost umiliți în ultimul hal, după ce nu și-au atins ținta de vânzări. Mai exact, ei au fost obligați să se târască pe stradă, iar întreg momentul a fost filmat.

O companie din provincia chineză Shandong este în centrul unui scandal monstruos, după ce i-a obligat pe șase dintre angajații săi să meargă ”în patru lave”, după ce nu au atins ținta de vânzări.

Totul s-a petrecut în orașul Zaozhuang, pe 14 ianuarie, iar imaginile șocante au devenit virale. Astfel, în videoclipul făcut public se poate vedea cum oamenii, care sunt îmbrăcați în costume, se târăsc în genunchi prin trafic, în spatele unui bărbat care duce un steag roșu pe care stă scris numele companiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, ei se chinuie să țină pasul cu omul care ține steagul, de teamă că-și vor pierdere locurile de muncă.

Poliția a sosit, însă, la fața locului, cel mai probabil fiind alertată de trecători. În urma acestui incident, firma responsabilă pentru această procesiune șocantă a fost temporar suspendată din activitate și se află în acest moment sub investigații.

De asemenea, compania de produse cosmetice a fost criticată pe rețelele de socializare, iar unul dintre manageri a explicat că totul a fost doar o încercare de a-i motiva pe angajați.

Cu doi ani înainte, tot în China, o altă companie și-a obligat personalul să mănânce coji de dovleci cruzi, din același motiv.

O mamă și-a bătut fetița pentru că a îndrăznit să ceară un ceai: "Taci că îți rup capul!" Fiica mai mare a fil... Fenomenul alarmant! 200 de balene, găsite moarte în ultimele șapte zile! Explicația dată de oamenii de știință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x