Antena Căutare

Tragedie imensă! O mamă a fost găsită moartă pe podea, în maternitate, cu bebelușul nou-născut sub ea

O mamă a fost găsită moartă pe podea, într-o maternitate, cu bebelușul ei în vârstă de câteva zile sub ea. În cazul acestei tragedii a fost demarată o anchetă.

O mamă a fost găsită moartă pe podea, într-o maternitate, cu bebelușul ei în vârstă de câteva zile sub ea. În cazul acestei tragedii a fost demarată o anchetă.

Mama bebelușului, în vârstă de peste 30 de ani, a fost găsită moartă în maternitatea Cork University din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Femeia a fost găsită pe podeaua camerei în care era internată, cu bebelușul nou-născut sub ea.

Mama bebelușului a fost consultată la ora 7.00, când medicii nu au observat nimic în neregulă cu ea. Însă, cu doar o oră mai târziu, femeia a fost găsită moartă pe podea.

Bebelușul nou-născut, care a fost găsit sub mama lui decedată, primește îngrijiri medicale după ce a fost rănit grav.

Cauza decesului mamei care a fost găsită moartă pe podea, cu bebelușul sub ea, nu este cunoscută deocamdată.

În cazul mamei care a fost găsită moartă pe podea, cu bebelușul sub ea, a fost demarată o anchetă. Tragedia este tratată în acest moment ca un accident cumplit.

„Prioritatea noastră este să oferim sprijinul nostru familiei îndoliate, așa că nu vom comenta deocamdată acest caz”, au transmis reprezentanții maternității.

Femeia ar fi căzut din pat în timp ce își alăpta bebelușul, potrivit The Irish Times. Ea ar fi născut copilul în acest weekend.

Un zbor al British Airways a aterizat din greşeală la Edinburgh, în loc de Dusseldorf... Deputaţii britanici caută un ”plan B” după ce au preluat controlul asupra Brexitului, o înfrângere istorică a premierulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x