Antena Căutare

O mamă fără suflet și-a lăsat bebelușul de 4 luni să moară de foame și infestat cu larvele din pampersul neschimbat de săptămâni întregi

O tânără de 21 de ani se confruntă cu un proces pentru moartea fiului ei de numai 4 luni care a fost găsit în condiții îngrozitoare de către serviciile de urgență.

Chin inuman trăit de un bebeluș în vârstă de 4 luni! Starling a murit după ce a fost lăsat nemâncat timp îndelungat, iar părinții l-au lăsat cu scutecul infestat cu viermi timp de 2 săptămâni! Ce pedeapsă au primit ,,părinții'' îngerașului

O tânără de 21 de ani se confruntă cu un proces pentru moartea fiului ei de numai 4 luni care a fost găsit în condiții îngrozitoare de către serviciile de urgență.

Evenimentele au avut loc în luna august a anului 2017, când paramedicii l-au găsit pe micuțul Sterling Koehn mort într-un pătuț care se afla într-o cameră întunecoasă și foarte călduroasă în casa părinților săi. Tatăl, speriat de faptul că băiețelul său dădea semne de lipsă de viață, a sunat la 911 sub pretextul că băiețelul lor a murit în urma sindromului morții subite la bebeluși, însă rezultatele necropsiei au arătat altceva.

Astfel, necropsia a dovedit că bebelușul a murit din cauza malnutriției, deshidratării și a unei infecții cu E. coli, cauzată de faptul că a fost lăsat timp de două săptămâni cu un scutec infestat cu viermi.

Coleman McAllister, asistentul procurorului, a declarat că Cheyanne Harris și-a lăsat copilașul în pătuț cu scutecul murdar și că "a atras insecte care au depus ouă și au devenit viermi", conform The Sun.

Mama fără suflet, care în ciuda tragediei a pledat nevinovată, a plâns când a văzut fotografiile fiului său mort în pătuț la începutul procesului, miercuri. Anul trecut, tatăl lui Sterling, Zachary Koehn, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru moartea copilului.
În această miercuri, Cheyanne Harris a fost condamnată și ea la închisoare pe viață, alături de tatăl copilului, fiind condamnați de crimă de gradul I, și anume omorârea propriului copil în condiții de neimaginat.

Pericol uriaș! Un tânăr de 24 de ani moare după ce i-a explodat țigara electronică direct în față.... O femeie a fost mâncată de vie de porcii din coteț. I-au devorat fața, urechile și umerii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x