O mamă însărcinată în nouă luni a fost omorâtă pentru a-i fi răpit copilașul din pântece! Femeie fusese păcălită pe un grup de mămici

 
+6 click pentru
galerie

Crima care a șocat o lume întreagă! O mămică însărcinată în luna a noua a fost omorâtă cu bestialitate de o femeie care i-a răpit bebelușul din pântece! Cum a fost păcălită tânăra să ajungă la locul crimei. Totul s-a întâmplat după o discuție dintr-un grup de mămici

Marlen Ochoa López era o tânără de 19 ani de origine latină care trăia în Chicago. Tânăra a fost omorâtă și ulterior i s-a furat copilașul din pântece. Ea se pregătea să nască cel de-al doilea copilaș, când pe data de 23 aprilie a fost dată dispărută, într-o suburbie din sud-estul orașului Chicago.

În aceeași zi, o altă femeie a sunat la serviciul de urgență pentru a anunța o naștere cu probleme. Paramedicii au decis internarea bebelușului din cauza semnelor vitale extrem de slabe.

Ulterior, poliția a identificat cadavrul unei femei cu numele de Marlen Ochoa Lopez și s-a confirmat că această femeie a fost victima unui atac în care i s-a furat bebelușul aflat în pântece.

Autoritățile menționează faptul că au fost reținute patru persoane suspecte de omor, care au fost interogate vizavi de crima comisă cu sălbăticie.

Potrivit presei locale, se pare că identitatea bebelușului cu semne vitale slabe a fost confirmată cu probe ADN. Din păcate, bebelușul s-a dovedit a fi copilul lui Marlen,femeia omorâtă, și a soțului său, Yiovani López.

Înainte de confirmarea probelor ADN, autoritățile au transmis faptul că mașina lui Marlene Ochoa López a fost găsită la încpeutul lunii mai, în colțul casei femeii care a solicitat ambulanța pentru a interveni la o "naștere cu probleme".

Femeia a fost victima unei înșelătorii

Ultima dată când Marlene a fost văzută a fost pe data de 23 aprilie, atunci când a ieșit din clădirea facultății unde studia. Tânăra era însărcinată în nouă luni și urma să nască pe 5 mai.

Potrivit familiei, Marlene era căsătorită și avea un copilaș de 3 ani. În ziua în care a dispărut, tânăra mămică urma să meargă să-și ia fiul de la grădiniță, dar din păcate, nu a mai ajuns niciodată.

Potrivit datelor din telefonul mobil, se pare că tânăra este membră a unui grup de mămici, iar ultimul schimb de mesaje a fost cu o femeie care i-a promis că îi oferă hăinuțe de bebeluș gratis.

Autoritățile au indicii că acea femeie este cea care a dus-o pe Marlene în subsolul casei și a strangulat-o cu un cablu electric, după care i-a scos bebelușul din pântece.
Câteva ore mai târziu, femeia în vârstă de 46 de ani, a chemat ambulanța și a menționat că bebelușul pe care l-a născut acasă este palid și vânăt, în același timp.

Bebelușul a fost internat la spital în stare gravă, iar acea femeie a inițiat pe platforma online GoFoundMe o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântarea bebelușului grav bolnav.

Bunica bebelușului a anunțat dispariția femeii și a oferit o recompensă de 25.000 de dolari pentru cine îi găsește fata însărcinată. De asemenea, soțul femeii s-a declarat depășit de această situație disperată.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI