Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Film: Eroi de sacrificiu

O mămică a stârnit indignare după ce a postat un videoclip în care fiul ei s-a aruncat în cap de pe un pat supraetajat

Sveta Ananas, un influencer cunoscut din Rusia, cu peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, a stârnit indignarea fanilor după ce a postat un videoclip în slow motion în car își sărbătorea soțul pentru că a ajuns la un milion de vizualizări pe Tik Tok.

Sveta Ananas, un influencer cunoscut din Rusia, cu peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, a stârnit indignarea fanilor după ce a postat un videoclip în slow motion în car își sărbătorea soțul pentru că a ajuns la un milion de vizualizări pe Tik Tok.

În videoclip, Steva a sărit de pe o saltea în brațele soțului ei, Andrei, în timp ce, fiul ei, în vârstă de doi ani, a imitat-o, sărind de pe un pat supraetajat și aterizând în cap pe saltea. Băiețelul s-a ridicat apoi și a zâmbit la părinții lui care se desprindeau din îmbrățisare.

Deși nu sunt semne evidente, copilul s-a rănit în urma căzăturii, iar urmăritorii Svetei nu au reacționat prea bine la vederea indiferenței cu care aceasta a privit lucrurile.

Unii dintre urmăritori i-a făcut „norocoși” pe părinți, iar alții i-au criticat că sunt mai îngrijoați de vizualizările de pe Tik Tok decât de propriul lor copil.

Sveta a răspuns la criticile formulate pe site-urile de socializare spunând că băiețelul lor obișnuiește să sară des de pe mobilă și că nimic rău nu i s-a întâmplat.

Influencerul a distribuit ulterior videoclipul pe contul său de Instagram spunând că fiul său este un „tip puternic” și contestând și contestând faptul că este un părinte rău.

Давай давай погода распогодивайся ☀️летом очень много движух 🏄‍♀️ мы с @ideal_mom оч круто потусили в @badenuktus а 8го открытие #flyboard сезона и вместе с @hydroflight_academy можно полетать на флайборде, ховерборде, вэйкборде 😃 Я вообще-то боюсь воды 💧 но вроде это же всё так круто 😅 так что надо преодолеть себя. А вы знаете что в рекламных постах нельзя упоминать несколько аккаунтов одновременно, поэтому эти рекомендации от души. #просто #крутаядвижуха Посмотрите на @bonor_gabriel он вообще #качок мне даже на узи про него так говорили🤰а через неделю уже 2 года. #мышцы #гинетика #сын #моялюбовь #моёсчастье

A post shared by NL Екб Света Ananas (@svetasidananas) on

Această postare a fost la fel de prost văzută, urmăritorii spunându-le părinților că ar trebui să aibă mai multă grijă de copilul lor decât de vizualizările de pe internet.

Sursă: UNILAD