Antena Căutare

O manifestaţie la Moscova împotriva revizuirii Constituţiei vrute de Putin nu se bucură de succes

Aproximativ 1.000 de persoane au defilat în weekend la Moscova, la o adunare pe care o opozantă a Kremlinului a vrut să o transforme, fără succes, în manifestaţie împotriva reaşezării profunde a instituţiilor ruse lansată miercuri de preşedintele rus Vladimir Putin, relatează Reuters.

Iulia Galiamina, o consilieră municipală din capitala rusă, a îndemnat populaţia să iasă în stradă duminică pentru a se opune reformei constituţionale pe care o vrea Putin.

Ea voia să profite de o manifestaţie autorizată de către autorităţi, prevăzută înaintea marcării asasinării jurnalistei Anastasia Baburova şi avocatului Stanislas Markelov în urmă cu 11 ani, însă apelul său a rămas în mare parte fără răspuns.

Participarea a fost foarte slabă, departe de manifestaţiile organizate de opoziţie în vară, la care au participat aproximativ 60.000 de persoane.

Sursa : news.ro

Cotidianul american The New York Times le susţine pe senatoarele Warren şi Klobuchar în alegerile prezidenţiale... Isabel dos Santos, fiica fostului preşedinte angolez, considerată de Forbes cea mai bogată femeie din Africa, acuzată de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x