Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

O româncă de 17 ani, stabilită în Spania, a fost ucisă la ordinul fostului iubit! Crima a șocat o țară întreagă

Crima devastatoare a șocat orașul Alcorcon, din Spania, iar presa spaniolă a mediatizat cazul imediat după ce s-au aflat primele detalii. Victima a fost o minoră de 17 ani, româncă, care a fost înjunghiată mortal în abdomen.

O româncă de 17 ani, stabilită în Spania, a fost ucisă la ordinul fostului iubit! Crima a șocat o țară întreagă

Tragedia a avut loc pe 25 noiembrie 2018, imediat după ce românca, Denisa Drăgăan a pus capăt relației cu Mario Tabanera și a încercat să își facă una nouă cu o altă persoană. Aceasta se afla acasă la noul său iubit în momentul producerii faptelor, iar în jurul orei 22:00, o persoană a bătut la ușă.

Tânăra a răspuns la ușă, iar acest lucru i-a cauzat moartea deoarece a fost atacată burtal cu un cuțit. Denisa nu a reușit să strige după ajutor, căzând într-o baltă de sânge.

Poliția spaniolă a cercetat cazul și a arestat-o pe Rocio Martinez, o tânăra de 19 ani, care s-a îndrăgostit de fostul iubit al româncei. Din gelozie, tânăra a amenințat-o pe româncă cu moartea, iar cu prima ocazie a recurs la gestul extrem, însă aceasta a negat totul.

Ulterior, procurorii au ajuns şi la persoana de legătură dintre cele două tinere, Mario Tabanera, însă acesta a refuzat să vorbească cu poliția. Acesta a avut inițial o relație cu româncă, după care a devenit iubitul lui Rocio.

Rocio Martinez a mărturisit colegelor de celulă că a ucis-o pe româncă la cererea lui Tabanera. Iar, un martor a cărui identitate este protejată, a declarat faptul că bărbatul nu s-a limitat doar la atât, ci s-ar fi aflat la locul crimei şi s-ar fi implicat direct, imobilizând-o pe Denisa în momentul atacului.

Bărbatul a fost arestat în octombrie 2019, însă a fost pus în libertate după câteva zile, iar Rocio a rămas închisă. Tănărul este cercetat în stare de libertate, însă cazul este încă în desfășurare.

Recomandari