Antena Căutare

O romanca, printre victimele accidentului de tren din Spania

O romanca de 30 de ani se numara printre victimele accidentului de tren din Spania in care 27 de oameni au fost loviti in plin in timp ce treceau o cale ferata. Numarul total al victimelor accidentului feroviar din Spania a fost revizuit la 12, dintre care 11 latino-americani si o femeie de origine romana, relateaza El Pais, citat de Mediafax.


Dintre persoanele decedate in acest accident, sapte sunt din Ecuador, doua din Columbia si alte doua din Bolivia, majoritatea tineri care mergeau la un concert al unui solist ecuadorian.

Cea de-a 12-a victima este o romanca, a carei identitate nu a fost comunicata, desi politia cunoaste numele acesteia. Neavand rude in Spania, Curtea a fost nevoita sa recurga la Interpol pentru a obtine mostre de ADN de la rudele din Romania, astfel incat identitatea acesteia sa poata fi confirmata. Aceasta misiune ar fi fost mai usoara daca actele de identitate din Romania ar fi continut amprentele digitale ale victimei.

Chiar daca identitatea victimelor este cunoscuta, cadavrele acestora nu vor fi predate inca rudelor pentru a fi ingropate decat in cateva saptamani, dupa ce corpurile vor fi reconstituite.

sursa:Hotnews
VIDEO! Summitul G20 a provocat haos in Toronto... VIDEO! In Rusia, Dacia se repara cu ciocanul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x