Căutare Live

Imagini apocaliptice! O tornadă puternică a spulberat un oraș din SUA. Cel puțin 25 de oameni au murit. Video

Cel puțin 25 de persoane au murit în urma tornadelor devastatoare din SUA. Tornadele au răsturnat mașini și au pus la pământ mai multe clădiri, a informat CBS și BBC.

Tornade în SUA

După ce două tornade violente au lovit centrul statului american Tennessee, inclusiv Nashville, capitala statului și „capitala muzicii country”, cel puțin 25 de oameni au murit.

Cel puțin 25 de oameni au murit după ce două tornade violente au lovit centrul statului american Tennessee, inclusiv Nashville, capitala statului și „capitala muzicii country”. Tornadele au răsturnat mașini și au pus la pământ mai multe clădiri, a informat CBS și BBC.

VIDEO/ Așa arată Apocalipsa! O minge uriașă de foc a ars din temelii mai multe ferme: „Zici că e sfîrșitul lumii”

"Ceea ce s-a petrecut ne reamintește cât de fragilă este viață”, a spus primarul din Nashville la o conferință de presă.

Autoritățile au anunțat că 19 persoane și-au pierdut viața, însă bilanțul a crescut la 25, iar multe persoane ar putea să fie în continuare prinse sub dărâmături.

Imagini apocaliptice! O tornadă puternică a spulberat un oraș din SUA. Cel puțin 25 de oameni au murit. Video

Asta deoarece tornadele au lovit în timpul nopții, în timp ce oamenii dormeau, iar totul a fost atât de rapit încât mulți nu a reușit să se adăpostească.

Un cuplu din Nashville a povestit că s-a adăpostit imediat după ce au primit alertele pe telefon. "Zece secunde mai târziu, casa a explodat”, au povestit cei doi.

În capitala statului, Nashville, au fost înregistrate cele mai multe pagube, fiind declarată stare de urgență. Cunoscut drept „Orașul Muzicii”, Nashville este capitala muzicii country, stil muzical apărut în anii ’20 în Statele Unite.

Imaginile dezastrului au fost filmate cu o dronă

Imagini spectaculoase. Tornadă filmată în apropierea unei șosele din Timiș

Un tribunal din Moscova decide că sistemul de recunoaştere facială din oraş nu încalcă dreptul la viaţă privată al cetăţ... Conservatorii germani sunt divizaţi în privinţa măsurilor de contracarare a impactului economic al coronavirusului...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x