Antena Căutare

VIDEO/ Așa arată Apocalipsa! O minge uriașă de foc a ars din temelii mai multe ferme: „Zici că e sfîrșitul lumii”

O tornadă de foc s-a format în apropierea unei localităţi din sud-estul Australiei, acolo unde incendiile de vegetaţie au ajuns de necontrolat.

VIDEO/ Așa arată Apocalipsa! O minge uriașă de foc a ars din temelii mai multe ferme: „Zici că e sfîrșitul lumii” Galerie
Tornadă de foc

Potrivit autorităţilor locale, vârtejul s-a apropiat periculos de mult de câteva ferme.Acesta este însă doar unul dintre cele aproape 100 de focare care au mistuit sute de mii de hectare de vegetaţie în Australia.

Citește: Ursul koala salvat din flăcările care au devastat Australia a fost eutanasiat. „Rănile erau prea grave pentru a mai fi tratate”

Unul dintre incendii se manifestă în apropiere de Sydney, iar autorităţile spun că este total scăpat de sub control. Peste 2.000 de pompieri sunt mobilizaţi în lupta cu flăcările.

Citește și: Șocant! Doi soți au fost găsiți arși de vii în propria casă, în urma incendiilor de vegetație

Scene macabre! 12 civili, dintre care șase copii au fost uciși într-un raid aerian... Copil de patru ani suspect de pneumonie, forțat să doarmă pe podea, în spital. Mama micuțului, revoltată:”Nu sunt paturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x