Antena Căutare

Oamenii de știință în alertă! A NINS ca în povești... în DEȘERT. Primele imagini!

Locuitorii Arabiei Saudite au avut partea de cea mai mare surpriza. Țara lor, un imens deșert uscat, a fost acoperit de zăpada, potrivit metro.co.uk. Însă oamenii de știință sunt în alertă, dupa ce, în repetate rânduri, au atras atenția asupra încălzirii globale.

Locuitorii Arabiei Saudite au avut partea de cea mai mare surpriza. Țara lor, un imens deșert uscat, a fost acoperit de zăpada, potrivit metro.co.uk. Însă oamenii de știință sunt în alertă, dupa ce, în repetate rânduri, au atras atenția asupra încălzirii globale.

Însă cei mai mulți tineri s-au bucurat de moment, ieșind la joacă. Au făcut oameni de zăpadă și au încarcat fotografiile pe inernet.

În centrul orașului Shakra și în nordul Tabukului, straturi subțiri de nea au acoperit solul care de regulă era pârjolit de soare. În alte regiuni s-au înregistrat temperaturi negative cuprinse între -1 și -3 grade Celsius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini greu de privit! Copiii subnutriți din Mosul, victimele colaterale ale terorismulu: "Sunt deja morți"... Își îngroapă bebelușii morți în scoarța copacilor și defilează cu cadavrele adulților. Acești oameni au oripilat o lume ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x