Antena Căutare

Olanda reactioneaza la afirmatiile lui Basescu: "Nu este exclus sa spunem din nou nu, aderarii"

Declaratiile lui Traian Basescu, de la sfarsitul summit-ului de la Bruxelles, in care acuza Olanda ca face un abuz prin opozitia la aderarea Romaniei la Schengen au primit imediat raspuns din partea liderilor din Tara Lalelelor.

Adevarul


„Nu exclud ca Olanda sa spuna din nou nu", a aratat premierul olandez.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a atacat Olanda, joi, la Bruxelles, care se opune aderarii tarii noastre in Schengen mentionand ca nu tara noastra a legalizat prostitutia si consumul de droguri, conform Mediafax.

Basescu a confirmat inca o data pozitia Olandei in legatura cu intrarea Romaniei in Schengen dupa discutiile si concluziile de la Consiliul European, spunand ca acest lucru este un abuz.

"Romania are Albita. Olanda are Rotterdam-ul. Da? Imi pare rau, nu Albita e poarta de intrare a tigarilor, a alcoolului, a drogurilor. Si nu Romania, din neputinta, a legalizat prostitutia, nu Romania, din neputinta, a legalizat consumul de droguri", a spus Basescu.

El a declarat ca toate interventiile, inclusiv cele ale reprezentantilor Consiliului, au fost impotriva Olandei.

foto: community.villamedia.nl

Scurgere radioactiva la o centrala nucleara din sud-vestul Japoniei... Manifestatii de amploare in Rusia. Vladimir Putin ameninta cu reprimarea exagerarilor "prin toate mijloacele legiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x