Antena Căutare

Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19! Cinci tineri, primele victime!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat că în Republica Democrată Congo a izbucnit o nouă epidemie de Ebola, ce a provocat peste 11.000 de decese, în urmă cu câțiva ani.

Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19! Cinci tineri, primele victime!
Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19! Cinci tineri, primele victime! | Hepta

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, au murit, devenind primele victime ale noii epidemii de Ebola, în RD Congo. Cele cinci decese raportate au avut loc între 18 şi 30 mai, dar au fost confirmate abia ieri, 1 iunie. Alte nouă persoane au fost diagnosticate cu acest virus.

„Alte patru persoane - contacţi direcţi ale primului decedat - inclusiv un copil se află în acest moment în izolare într-o unitate a spitalului Wangata din Mbandaka", notează şi UNICEF, potrivit Mediafax.

Ebola Zaire ebolavirus a provocat o epidemie de magnitudini importante între 2013-2016 în vestul Africii. Bilanţul: 28.646 îmbolnăviri şi 11.323 decese.

Cele mai periculoase 12 virusuri din lume: unul singur are o rată de mortalitate de 100%

Aceasta este cea de-a 11-a izbucnire a virusului în Congo. Acesta se transmite prin fluide şi are o rată a mortalităţii de până la 90%. Perioada de incubare este de 21 de zile.

OMS, adevărul despre coronavirus! „Nu există dovezi pentru această teorie în privința COVID-19!”

Potrivit OMS, în Congo s-au îmbolnăvit 3.406 oameni de Ebola din 2018 încoace, 2.243 decedând din cauza acestui virus periculos.

Tot în RD Congo a fost consemnată o epidemie de pojar. 3.195 oameni s-au îmbolnăvit, iar 72 au decedat. Cifra totală a epidemiei, din 2019 încoace, este de 370.000 îmbolnăviţi şi 6.779 decedaţi.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA... Două adolescente, imagini scandaloase pe ruinele unui castel! Ce au făcut, la 18 metri înălțime, este de necrezut! „Dacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x