Căutare Live

OMS, adevărul despre coronavirus! „Nu există dovezi pentru această teorie în privința COVID-19!”

Experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi alți oameni de ştiinţă au reacționat la afirmația unui medic italian, care a spus că noul coronavirus (COVID-19) și-a pierdut din putere.

OMS, adevărul despre coronavirus! „Nu există dovezi pentru această teorie în privința COVID-19!”

profimediaimages.ro

Profesorul Alberto Zangrillo, şeful serviciului de terapie intensivă din cadrul Spitalului San Raffaele din Lombardia, a declarat duminică pentru televiziunea de stat că noul coronavirus „nu mai există din punct de vedere clinic”.

Epidemiologul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Maria Van Kerkhove, precum şi alţi experţi în virusuri şi boli infecţioase, resping însă această teorie și spun că afirmaţiile lui Zangrillo nu sunt susţinute de dovezi ştiinţifice.

Aceștia susțin că nu există date ce să arate că noul coronavirus s-a schimbat semnificativ, fie ca mod de transmitere, fie în ceea ce priveşte severitatea bolii pe care o provoacă.

Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!”

„În ceea ce priveşte transmisibilitatea, aceasta nu s-a schimbat. Nici din punct de vedere al gravităţii nu s-a schimbat”, a spus Van Kerkhove reporterilor, potrivit Mediafax.

„În aşteptarea probelor ştiinţifice care să susţină teza dispariţiei virusului, îi invit pe acei care se declară convinşi de această teză să nu semene confuzie printre italieni”, a afirmat într-un comunicat oficialul din Ministerul Sănătăţii Sandra Zampa.

Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19! Cinci tineri, primele victime!

Şeful Consiliului naţional al sănătăţii, Franco Locatelli, s-a declarat „perplex” după ce a auzit afirmaţiile lui Zangrillo. „Ajunge să te uiţi la numărul de noi cazuri pozitive confirmate în fiecare zi pentru a constata persistenţa în Italia a noului coronavirus”, a declarat el.

Pandemia de coronavirus a ucis până în prezent peste 377.000 de oameni şi a infectat peste 6.300.000 de persoane, la nivel mondial.

Avertisment pentru români: Nu cumpărați orice mască! Sunt sute de mii de bucăți pe piață, care nu protejează și pot prov... Cât de multă cafea putem bea zilnic?...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri