Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

OMS, prinsă cu minciuna! „Marii experți” au încercat să răspândească o informație periculoasă despre transmiterea COVID-19

Experții de la Organizația Mondială a Sănătății se contrazic! O teorie periculoasă pentru zeci de mii de oameni, referitoare la transmiterea COVID-19, a fost lansată în spațiul public: „A fost o neînelegere.”

OMS, prinsă cu minciuna! „Marii experți” au încercat să răspândească o informație periculoasă despre transmiterea COVID-19

Profimedia

Pot transmite sau nu asimptomaticii noul coronavirus? În ultimele zile, informații contradictorii au apărut în spațiul public.

Unul dintre experții de top ai Organizației Mondiale a Sănătății a anunțat că transmiterea asimptomatică a noului coronavirus este „foarte rară”, însă adevărul ar fi cu totul altul.

Dr. Maria Van Kerhove, cea care a susținut această teorie, a revenit asupra declaraţiei sale, precizând că a avut la bază doar două sau trei studii şi că a fost de fapt, o „neînţelegere” când a declarat că transmiterea asimptomatică este rară la nivel global.

Organizația Mondială a Sănătății nu vrea relaxare. Mesaj tranșant pentru guvernele lumii: „Situația se agravează”

„Doar răspundeam la o întrebare, nu susţineam o politică a instituţiei sau ceva asemănător!”, a declarat Kerhove.

În urma informațiilor contradictorii lansate în spațiul public, mai mulți cercetători de la Institutul de Sănătate Globală Harvard au critizat OMS pentru confuzia creată asupra acestei idei, punctând implicaţiile majore şi negative pe care declaraţiile ca cea de mai sus le pot avea asupra politicilor realizate de către autorităţi.

„Milioane de oameni, în sărăcie extremă”: COVID-19 a provocat cea mai mare criză economică, din ultimii 150 de ani! Avertisment cutremurător al Băncii Mondiale

„Datele arată că persoanele fără simptome pot şi răspândesc SARS-CoV-2”, au anunțat britanicii.

Medicul român Tudor Ciuhodaru a fost printre primii care au reacționat vehement împotriva teoriei asimptomaticilor care nu ar transmite COVID-19.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

„Atenție, nu e de glumit! Pacienții asimptomatici (4 din 5 cei infectați cu coronavirus) POT transmite boala. Spun asta pentru că circulă ,,rezultatele” unui studiu ,,bombă” ce ar dovedi că ,, o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe”. E big fake news!!! Trebuie citit tot articolul, nu doar rezumatul!”, a scris medicul, pe pagina sa de Facebook.

Ciuhodaru a demontat, punct cu punct, „studiul bombă”, ce ar putea pune în pericol un număr uriaș de oameni.

Recomandari