Căutare Live

OSCE: Exista "importante nereguli" in numararea voturilor la prezidentialele din Rusia

Alegerile prezidentiale de duminica din Rusia au fost marcate de importante nereguli la numararea voturilor in favoarea actualului premier, au mentionat observatorii OSCE. Desi toti candidatii au avut acces la mass-media, dar premierul s-a bucurat de un avantaj net in ceea ce priveste reflectarea actiunilor sale in presa.

In plus, fondatorul partidului de opozitie Iabloko, Grigori Iavlinski, a fost eliminat din cursa prezidentiala, invocandu-se nereguli in adunarea celor doua milioane de semnaturi de sustinere, necesare inscrierii candidaturii sale, se mai arata in raportul OSCE.

Campania electorala s-a caracterizat prin ample proteste, dupa acuzatiile de frauda masiva la alegerile parlamentare din decembrie trecut, iar Putin a mobilizat toate resursele in sprijinul sau la nivel regional.

Nu in ultimul rand cerintele restrictive pentru inregistrarea candidatilor au ingradit competitia autentica, au mai apreciat reprezentantii OSCE.Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Badea despre realegerea lui Putin: E de 4000 de ani presedinte in Rusia... VIDEO! Vezi cum arata o tornada ucigasa din SUA!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri