Antena Căutare

VIDEO! Badea despre realegerea lui Putin: E de 4000 de ani presedinte in Rusia

Mircea Badea a comentat in emisiunea "In Gura Presei" rezultatul alegerilor din Rusia, acolo unde Vladimir Putin a fost reales pentru un al treilea mandat de presedinte.

"Aia sunt Dumnezeu acolo in Rusia. Putin de cat e? De 4000 de ani? Nici nu mai stiu vreodata cand a fost Eltin. Nici n-a fost de fapt, tot Putin a fost, dar l-au plimbat aia. [...] Da, dar Putin e reloaded, e complet uscat. S-a resetat e din nou de la 0 presedinte si poporul rus l-a ales prin vot democrat", a comentat Badea recentele alegeri prezidentiale din Rusia.

Pe de alta parte, realizatorul a facut o paralela cu situatia politica a Romaniei, fiind convins ca MRU va fi propunerea lui Traian Basescu pentru postul de presedinte.

"Cati de aici se gandesc ca Basescu sa fie noul premier al Romaniei? Daca nu vom juca noi intr-un film din asta, sa-l puna pe carturarul nepereche, ieseanul fluierat chiar la el acasa in Iasi, de nu-l vor scoate pe asta ca catindat la presedintie, sa vezi tu", a mai spus Badea.

Foto: A1.ro

VIDEO! Robin Hood de Germania: Imparte plicuri cu 10 000 de euro nevoiasilor... OSCE: Exista "importante nereguli" in numararea voturilor la prezidentialele din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x