Antena Căutare

Pakistan: Doctorii au indepartat chirurgical patru din cele sase picioare ale "bebelusului caracatita"

Un baietel care a venit pe lume cu sase picioare a suferit o interventie chirurgicala prin care i-au fost indepartate patru dintre membre, conform spuselor doctorilor care s-au ocupat de el.

Medicii cred ca micutul din Karachi, Pakistan avea de fapt un geaman care nu s-a dezvoltat cum trebuia, astfel ca baietelul s-a nascut cu membre in plus. O echipa de cinci doctori s-au luptat sa salveze viata copilului, la Institutul National pentru Sanatatea Copiilor, din Karachi.

Seful spitalului, Jamal Raza, a declarat ca neobisnuita nastere a fost rezultatul unei boli genetice, care afecteaza numai un bebelus la un million.

"Ciudat a fost faptul ca, aparent, un copil cu malformatii era la fel de normal ca si ceilalti copii", a spus el. Inainte ca chirurgii sa inceapa operatia, ei s-au chinuit sa is idea seama care dintre membre apartineau baiatului si care geamanului lui. Interventia a durat opt ore si a fost efectuata in etape.

Imran Shaikh, tatal copilului, a spus ca este recunoscator pentru modul cum a fost tratat fiul sau. "Suntem o familie saraca, asa ca stiu sa apreciez cum se cuvine eforturile doctorilor", a mai afirmat Imran.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Spectacol de lumini pe Palatul Buckingham... Polonia: 8000 de oameni la marsul International al Vietii, un omagiu adus evreilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x