Căutare Live

Din octombrie, pandemia va fi învinsă. Vaccinul anti-Covid, testat pe fiica lui Putin, este gata și are efecte uimitoare

Rusia va salva Omenirea de pandemia de coronavirus, cu ajutorul unui vaccin ce va fi gata la finalul lunii august. Ministrul Sănătății a anunțat că producția în masă a vaccinului a început și că vaccinarea în masă va începe în octombrie. Este vorba de injecția despre care Putin a declarat că a fost testată pe fiica sa.

Rezultate uimitoare pentru vaccinul anti-Covid, testat pe fiica lui Putin

Captură video Russia Today

Ministerul Sănătății din Rusia a transmis un comunicat de presă prin care anunță că vaccinul va fi gata la sfârşitul lunii. Potrivit BBC, leacul minune, cu ajutorul căruia pandemia de coronavirus ar urma să fie eradicată, a trecut toate verificările necesare.

Citește și:

Vor primi românii vaccinul antiCOVID-19 aprobat de Rusia? Răspunsul categoric dat de reprezentanții Ministerului Sănătății

Fiica lui Putin, testată cu vaccinul anti-Covid

Preşedintele Vladimir Putin a declarat că vaccinul a trecut toate verificările necesare, adăugând că fiica sa a fost deja vaccinată. El a asigurat că vaccinul oferă "imunitate durabilă".

Vaccinul a fost numit Sputnik V în onoarea primului satelit din lume. Sputnik este cuvântul rusesc pentru satelit.

Ministerul Sănătăţii a afirmat că o dublă injectare "ar permite formarea unei imunităţii pe termen lung", estimând că ar putea dura doi ani.

Citește și:

„Suntem condamnați. O dovedesc recordurile de infectări” Medicul Tudor Ciuhodaru, mesaj vehement: „Două măsuri clare și urgente”

Anterior acestui anunţ, cercetătorii străini şi-au exprimat îngrijorările cu privire la găsirea unui vaccin într-un termen atât de scurt, în timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut apel la respectarea "liniilor directoare şi a directivelor" în materie de vaccin.

Potrivit autorităţilor de la Moscova, profesorii şi personalul medical ar trebui să înceapă să se vaccineze din august, înainte ca vaccinarea să ajungă la toată populaţia la 1 ianuarie 2021.

Copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, vine cu noi predicții: "Din septembrie, vom asista la o prăbuș... Valul doi al pandemiei de Covid-19! Țara care a raportat peste 5.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri