Căutare Live

Panică pentru creștinii din întreaga lume! Ce s-a întâmplat cu Papa Francisc

Au fost moment de panică pentru creștinii din întreaga lume, după ce o despre Papa Francisc a făcut rapid înconjurul lumii. Suveranul Pontif se afla în drum către reședința sa atunci când ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Au fost moment de panică pentru creștinii din întreaga lume, după ce o despre Papa Francisc a făcut rapid înconjurul lumii. Suveranul Pontif se afla în drum către reședința sa atunci când ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Suveranul Pontif revenea la reşedinţa sa, Casa Santa Marta, după ce participase la o sesiune a Sinodului Episcopilor, care se desfăşoară în Aula Paul al VI-lea, situată în apropiere.

Însă pe drum el 's-a împiedicat, a căzut şi s-a ridicat', a precizat purtătorul său de cuvânt. 'Dar suntem liniştiţi, Papa este bine', a asigurat Greg Burke.

Panică pentru creștinii din întreaga lume! Ce s-a întâmplat cu Papa Francisc

Papa Francisc a suferit o căzătură în timp ce mergea pe jos către reşedinţa sa de la Vatican, dar se simte bine, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Greg Burke, transmite agenţia EFE.

Papa Francisc, care pe 17 decembrie va împlini 82 de ani, obişnuieşte să meargă pe jos către Aula Paul al VI-lea la şedinţele Sinodului, unde până la 28 octombrie se reunesc episcopi din lumea întreagă la o întâlnire convocată de Suveranul Pontif şi a cărei temă este tineretul, potrivit Agerpres.

CEAȚA a provocat un nou accident în LANȚ pe autostradă! Cel puțin 6 persoane au murit. Intervenția salvatorilor este îng... (VIDEO) Pedeapsă scandaloasă într-o școală. O elevă, obligată să ia un CIOCAN și să lovească!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri