Antena Căutare

Papa Francisc, AVERTISMENT dur pentru creștini! „Trebuie să reacționați, altfel...”

Papa Francisc a ajuns iar în atenția presei internaționale după ce a lansat un avertisment pentru întreaga omenire! Creștinii sunt îndemnați să reacționeze, dacă nu doresc să se confrunte cu probleme mai mari.

Papa Francisc a lansat sâmbătă un apel pentru protejarea oceanelor, ameninţate de invazia plasticului, şi în favoarea dreptului la apă potabilă pentru toţi, scrie AFP.

"Nu ne putem permite ca mările şi oceanele să fie acoperite de bucăţi de plastic plutitoare", a declarat Suveranul pontif într-un mesaj cu ocazia celei de-a IV-a "Zi a rugăciunii mondiale pentru ocrotirea creaţie".

Papa, declarație care a șocat planeta! „Atunci când copiii dau semne de homosexualitate...”

Papa Francisc, AVERTISMENT dur pentru creștini! „Trebuie să reacționați, altfel...”

"Atâtea eforturi, din nefericire, este în van din lipsa reglementărilor şi a controlului efectiv, în special în ceea ce priveşte protejarea zonelor marine dincolo de teritoriile naţionale", a deplâns Papa, adăugând că este indispensabil să reacţionăm "ca şi cum totul depinde de noi".

De asemenea, este esenţial să fie permis tuturor să aibă aibă acces la apă potabilă, a mai spus Papa în discursul său, ţinut în faţa oamenilor de afaceri primiţi la Vatican, arată news.ro.

"Această lume are o datorie socială serioasă către săracii care nu au acces la apă potabilă, pentru că li se neagă dreptul la viaţă, înrădăcinat în demnitatea lor inalienabilă", a subliniat el.

Tragedie de proporții! Peste 125.000 de oameni au fost evacuați de urgenţă... Zeci de români sunt blocaţi de mai bine de 24 de ore pe aeroportul Paris Beauvais, fără să ştie când vor reveni acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x