Antena Căutare

„Înainte, preoții mei! Și ce dacă este pericol de moarte?”. Papa Francisc, sfat uluitor pentru clerici, în plină pandemie de coronavirus!

Papa Francisc, care și-a anulat toate aparițiile publice la Vatican, a sfătuit preoții să meargă să întâlnească oamenii infectați de coronavirus, în plină pandemie, în contextul în care Covid-19 a provocat peste 4.000 de decese la nivel mondial.

„Înainte, preoții mei! Și ce dacă este pericol de moarte?”. Papa Francisc, sfat uluitor pentru clerici, în plină pandemie de coronavirus!
Papa Francisc, sfat uluitor pentru clerici, în plină pandemie de coronavirus!

Suveranul Pontif, în vârstă de 83 de ani, s-ar lupt cu o ăceală, motiv pentru care și-a anulat toate aparițiile publice la Vatican, evitând să interacționeze cu credincioșii, în timpul pandemiei de coronavirus.

Mesajul Suveranului Pontif vine la scurt timp după ce un preot din Washington DC a fost testat pozitiv cu coronavirus, forțând sute de enoriași să se autoizoleze, ca măsură de precauție.

Citește și: Previziune terifiantă, de la specialiști, despre pandemia de coronavirus! Câți oameni vor muri! „Până și cel mai bun scenariu îți îngheață sângele în vene”

Duminică, a fost marcată o ocazie rară când, în ultimii 66 de ani, Papa nu a apărut la fereastră, în piața Sfântul Petru.

Au existat suspiciuni că Papa Francisc ar fi fost infectat cu coronavirus, dar s-a anunțat că Suvernaul Pontif a fost testat negativ.

Citește și: Elev de clasa a cincea, pus în pericol de moarte de colegii lui, în plină epidemie de coronavirus! Părinții lui sunt furioși! „Putea muri! V-ați gândit?”

De altfel, vineri, un angajat de la Vatican a fost testat pozitiv cu coronavirus, marcând primul caz din micul stat.

Italia a extins carantina din cauza epidemiei de coronavirus la nivelul întregii ţări, începând de marţi dimineaţă. Premierul Giuseppe Conte a anunțat că oamenii vor putea călători numai în interes de serviciu sau pentru urgenţe de familie şi vor fi obligaţi să prezinte o dovadă în acest sens.

Phenianul încearcă să atragă atenţia Seulului şi Washingtonuuli prin noile tiruri... Ankara speră să ajungă la un acord privind migranţii cu UE până la summitul european de la 26 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x