Antena Căutare

Parlamentar german: Romania sta in calea Bulgariei catre spatiul Schengen

Un politician german a facut o declaratie nu tocmai magulitoare la adresa tarii noastre. Manfred Weiss, membru al Parlamentului din land german Bavaria, a declarat ca Bulgaria intruneste criteriile necesare pentru a adera la Schengen, singurul obstacol fiind ca aceasta a nu a fost decuplata de Romania.

"Bulgaria intruneste toate cerintele Schengen. Am vazut noi insine ca granitele voastre sunt pazite cu echipamente de control moderne. Ati facut progrese uriase si ati reusit sa rezolvati cea mai importanta problema - coruptia la frontiere", a precizat Manfred Weiss, citat de site-ul novinite.com.

Conform lui Weiss, unicul obstacol pentru Bulgaria este ca aceasta nu a fost decuplata de Romania in procesul de aderare la Schengen.

"Inteleg cat de nedrept este pentru Bulgaria sa isi amane aderarea la Schengen din cauza problemelor interne dintr-o alta tara. Totusi, separarea Bulgariei si Romaniei este imposibila", a adaugat oficialul german.

La finalul anului 2012, Comisia Europeana va elabora un nou raport de tara in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare din cauza problemelor interne ale Romaniei.

sursa: Antena3.ro

Moneda nationala a Iranului s-a depreciat intr-o singura zi cu 17%... Parlamentul ungar a interzis "pacanelele" in baruri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x