Antena Căutare

Activitate seismică ÎNGRIJORĂTOARE! Patru CUTREMURE au avut loc unul după altul, într-o singură oră

Patru cutremure s-au produs în mod succesiv, duminică seara, în largul coastelor vestice ale Canadei, în regiunea insulei Vancouver. Seismele au avut magnitudini cuprinse între 4,9 şi 6,8 grade pe scara Richter.

Patru cutremure s-au produs în mod succesiv, duminică seara, în largul coastelor vestice ale Canadei, în regiunea insulei Vancouver. Seismele au avut magnitudini cuprinse între 4,9 şi 6,8 grade pe scara Richter.

Datele au fost anunțate de Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

În urma seismelor nu a fost declanşată o avertizare imediată de tsunami şi nu au fost înregistrate informaţii imediate privind eventuale victime sau pagube materiale, potrivit Agerpres.

Epicentrul primului cutremur, cu magnitudinea 6,6, produs duminică la ora 22:39 (5:49 GMT, luni), a fost stabilit la 218 kilometri sud-vest de localitatea Port Hardy situată în nord-estul insulei Vancouver.

Cel de-al doilea seism, cu magnitudinea de 6,8 grade, s-a produs la aproximativ 190 de kilometri de Port Hardy, cu aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

După şase minute, un al treilea cutremur, cu magnitudinea 6,5, a fost înregistrat la 220 kilometri sud-vest de această localitate şi a fost urmat de un al patrulea seism, cu magnitudinea 4,9, produs în aceeaşi zonă, cu 14 minute mai târziu.

Aceste cutremure au avut loc în apropierea zonei de subducţie Cascadia, ce separă placa tectonică nord-americană de cea numită Juan de Fuca.

Divorț la Casa Regală! Părea cea mai frumoasă poveste de dragoste cu deznodământ fericit, dar și-au spus adio... Ultimă oră! O nouă CATASTROFĂ NATURALĂ, pe cale să se întâmple! Ar putea fi prăpăd!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x