Antena Căutare

Activitate seismică ÎNGRIJORĂTOARE! Patru CUTREMURE au avut loc unul după altul, într-o singură oră

Patru cutremure s-au produs în mod succesiv, duminică seara, în largul coastelor vestice ale Canadei, în regiunea insulei Vancouver. Seismele au avut magnitudini cuprinse între 4,9 şi 6,8 grade pe scara Richter.

Patru cutremure s-au produs în mod succesiv, duminică seara, în largul coastelor vestice ale Canadei, în regiunea insulei Vancouver. Seismele au avut magnitudini cuprinse între 4,9 şi 6,8 grade pe scara Richter.

Datele au fost anunțate de Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

În urma seismelor nu a fost declanşată o avertizare imediată de tsunami şi nu au fost înregistrate informaţii imediate privind eventuale victime sau pagube materiale, potrivit Agerpres.

Epicentrul primului cutremur, cu magnitudinea 6,6, produs duminică la ora 22:39 (5:49 GMT, luni), a fost stabilit la 218 kilometri sud-vest de localitatea Port Hardy situată în nord-estul insulei Vancouver.

Cel de-al doilea seism, cu magnitudinea de 6,8 grade, s-a produs la aproximativ 190 de kilometri de Port Hardy, cu aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

După şase minute, un al treilea cutremur, cu magnitudinea 6,5, a fost înregistrat la 220 kilometri sud-vest de această localitate şi a fost urmat de un al patrulea seism, cu magnitudinea 4,9, produs în aceeaşi zonă, cu 14 minute mai târziu.

Aceste cutremure au avut loc în apropierea zonei de subducţie Cascadia, ce separă placa tectonică nord-americană de cea numită Juan de Fuca.

Divorț la Casa Regală! Părea cea mai frumoasă poveste de dragoste cu deznodământ fericit, dar și-au spus adio... Ultimă oră! O nouă CATASTROFĂ NATURALĂ, pe cale să se întâmple! Ar putea fi prăpăd!...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x