Antena Căutare

Pe o strada din Havana se nasc numai gemeni

Strainii care se plimba pe o strada din Cuba au impresia ca vad dublu si nu e romul de vina. Pe o distanta de numai 200 de metri, locuiesc 12 perechi de gemeni. Si nu sunt rude. De vina ar fi apa, cred unii, altii arata cu degetul un arbore, iar specialistii ridica din umeri.

Esperanza Fernandez are 68 de ani si o sora care locuieste la doi pasi de ea. Sunt primele gemene care s-au nascut pe aceasta strada.

"Oamenii cred ca de vina este copacul Siguaraya, dar nimeni nu stie exact de ce se nasc asa de multi gemeni", spune Esperanza.

Altii spun ca motivul ar trebui cautat in sistemul de alimentare cu apa. Nimeni nu poate spune cu exactitate de ce s-au nascut atat de multi gemeni pe strada de numai doua sute de metri. In total, sunt 12 perechi.

Lisde Gonzalez e mama celei mai tinere: "Sunt foarte fericita ca am nascut gemeni. Nu am facut tratamente pentru fertilitate sau altceva. A fost ceva natural". Si ea are o sora geamana.

Gemenii nu au un stramos comun, dar datorita asemanarii, au ajuns sa formeze o mare familie. O familie care-i face pe strainii care trec pe acea strada din Havana sa se intrebe daca au baut prea mult rom.

Puteti urmari editiile interale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un tamplar din Statele Unite si-a infipt, din greseala, un cui in inima si a supravietuit... Printul Harry, invitatul special al unui eveniment cu un milion de spectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x