Antena Căutare

Pericol uriaș de radiaţii, dar oficialii nu recunosc! O explozie a avut loc la o bază militară din Rusia

Doi oameni au murit în urma unei explozii, la o bază militară din nordul Rusiei. După deflagraţie s-a înregistrat creşterea nivelului de radiaţii în regiune! Ce secret a ieșit la iveală?

Doi oameni au murit în urma unei explozii, la o bază militară din nordul Rusiei. După deflagraţie s-a înregistrat creşterea nivelului de radiaţii în regiune! Ce secret a ieșit la iveală?

Accidentul s-a produs în timp ce era testat un nou motor de rachetă, a anunţat Ministerul rus al Apărării.

Cele două victime erau specialişti civili. Alţi şase oameni au fost răniţi. Într-un oraş situat la 40 de kilometri de bază, nivelul radiaţiilor a crescut, dar a revenit la normal după mai puţin de o oră.

Pe reţelele sociale însă, oamenii au scris că, într-un sat vecin, radioactivitatea ar fi fost chiar de trei ori mai mare decât valoarea normală.

Informaţiile nu au fost confirmate în mod oficial, motiv pentru care mulți consideră că autoritățile au dorit să ascundă acest aspect, pentru a nu da naștere unei situații de panică pentru locuitorii din zonă.

Ce simptome are o persoană care a fost expusă la radiații?

  • Greață și vărsături
  • Diaree
  • Durere de cap
  • Febră
  • Amețeală și dezorientare
  • Alterarea stării generale
  • Hipotensiune și hemoragii interne
  • Căderea părului
Explozii într-un depozit de muniţie în provincia turcă Hatay, în apropiere de frontiera cu Siria... Soţia unui american încarcerat în Iran sub acuzaţia de spionaj îl ”imploră” pe Trump să obţină eliberarea unui ”om nevin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x