Antena Căutare

Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul

Gabby Marcellus, o tânără în vârstă de 25 de ani din New York, a ajuns în atenția publicului după ce a povestit într-un videoclip cum a aflat că iubitul o înșală. Aceasta a cheltuit peste 10.000 de dolari pentru a se muta cu el, ca mai apoi să afle că acesta avea o relație în paralel.

Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul Galerie
Gabby Marcelus | TikTok

Gabby Marcellus a început o frumaosă poveste de iubire cu un bărbat alături de care voia să-și construiască un viitor. Visa la rochia de mireasă, la copii și la o viață unică trăită în doi. Aceasta a făcut multe eforturi pentru a întreține o relație la distanță, ca mai apoi să decidă că e timpul să se mute alături de bărbatul care visa să-i devină soț.

Destinul însă a luat o turnură neașteptată după ce tânăra a simțit că bărbatul nu îi este fidel. A afla între timp că el cocheta cu o altă femeie, lucru care a deranjat-o enorm, dar din dragoste a trecut peste escapada tânărului și a decis să o ia de la capăt cu promisinea că totul se va schimba.

Gabby a cheltuit 10.000 de dolari pentru a se muta în Anglia să fie alături de iubitul său. Totul a mers bine până când femeia a primit un semn că ceva este din nou în neregulă cu bărbatul. Deși spera ca totul să fie ca la carte, iar el să-și respecte cuvântul că va fi sincer, lucurile nu au fost deloc așa.

Cum a aflat Gabby că este înșelată. Ce ascundea bărbatul în telefon

Gabby Marcellus a detaliat într-un videoclip teritipurile pe care le folosea bărbatul pentru a-și ascunde infidelitatea.

„Nu voi uita niciodată ziua din anul 2018 când ceva mi-a spus să-mi verific lista de persoane blocate pe Instagram. Ce am găsit? O fată aleatorie. Ce aveam în comun? Prietenul meu", povestește Gabby Marcellus, potrivit Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a luat telefonul tinerei când aceasta nu era atentă și a blocat femeile cu care el umbla în paralel pentru a nu-i apărea ei ceea ce postau ele. Dar modul în care a intrat în posesia telefonului ei a șocat-o cel mai mult. Gabby și-a aminitit că atunci în anul 2018, de Revelion, tânărul a venit să o viziteze și au petrecut împreună noaptea într-un bar. Acolo, bărbatul i-a dat să bea din ce în ce mai mult. Pe măsură ce orele treceau, paharele se goleu, iar tânăra avea mintea mai încețoșată.

Gabby s-a îmbătat, însă era în continuare conștientă de evenimentele din jurul său. Iubitul său a insistat atunci că ea este într-o stare deplorabilă și este "mult prea beată" ca să mai aibă grijă de lucurile personale. Acestuia "îi era teamă" că iubita s-a și-ar putea pierde telefonul.

Bărbatul a insistat să intre în posesia bunurilor pe care le avea la ea ca "să o protejeze", i-a cerut parola de la telefon ca să poată chema o mașină care să-i ducă acasă, timp în care a intrat pe Instagramul ei și a blocat femeile cu care el umbla, în special pe una cu care avea o relație serioasă.

Citește și: O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat amantei

Pus în fața faptului împlinit, bărbatul a recunsocut că a înșălat-o pe iubita sa și a încercat să o convingă că totul va fi bine de acum înainte. Femeia a reușit să treacă peste acel moment pentru că îl iubea foarte mult și a crezut că se va schimba. S-au mutat împreună și-au stabilit data logodnei, însă a aflat că o înșală din nou. Acesta a fost prins în timp ce scria mesaje cu o domnișoară fix când ea se întorcea cu spatele, iar după s-a uitat într-un vechi telefon și a văzut converații cu o altă femeie chiar cu trei zile înainte ca ea să se mute definitiv la el.

Gabby a simțit că este picătura care a umplut paharul, a anulat logodna și a plecat imediat departe de bărbatul care a mințit-o ani la rând.

Meghan Markle ar putea reveni la Casa Regală alături de Prințul Harry, în două luni. Ce a decis Ducesa de Sussex să facă... Cum arată casa de 50.000 de dolari în care locuiește Elon Musk în chirie. Imagini din interiorul locuinței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x