O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat amantei

O tânără a reușit să uimească mii de oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit în ce mod complet neașteptat a ales să se răzbune, după ce a aflat că a fost înșelată de iubit.

O tânără s-a răzbunat pe amanta iubitului său în cel mai neașteptat mod posibil

instagram/thealoveridge

Thea Loveridge s-a filmat în timp ce povestește cum a ales să se răzbune pe bărbatul împreună cu care a avut o relație în trecut.

Femeia a povestit că lucrurile păreau să meargă bine și, fiindcă se înțelegeau, au decis să facă un copil împreună.

Cum s-a răzbunat o tânără pe amanta iubitului său

Însă nu după mult timp de la naștere, femeia a descoperit faptul că, pe timpul sarcinii, partenerul o înșelase chiar cu fosta lui iubită. Inițial, tânăra a crezut că, din cauza schimbărilor hormonale, are impresia că lucrurile nu mai sunt atât de frumoase în relația ei cu iubitul. Iată totuși că intuiția femeii nu dăduse greș.

Citește și: Cele mai scumpe divorțuri din lume. Ce soț a pierdut miliarde de dolari după ce soția a aflat de amanta lui

La scurt timp după ce a aflat despre infidelitate, bărbatul a fost dus la închisoare, pentru niște fapte despre care femeia nu a oferit detalii. La un moment dat, telefonul partenerului său de viață, de care a ales între timp să se despartă, a început să sune și să anunțe primirea unor mesaje. Thea Loveridge a explicat faptul că amanta făcea eforturi pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu bărbatul, unde a dispărut acesta și de ce nu îi răspunde la mesaje.

În loc să îi spună adevărul, femeia a decis că este un moment bun să se răzbune și să dea o lecție amantei. Nu i-a spus acesteia adevărul, ci i-a dat un mesaj prin care o anunța că iubitul a murit. Totuși, lucrurile nu s-au oprit acolo.

imagine cu o femeie folosind un telefon

O femeie înșelată s-a răzbunat pe amanta iubitul său într-un mod surprinzător

Sătulă de insistențele acesteia și dornică să se răzbune, Thea Loveridge, ajutată chiar de către sora sa, a pus la cale o falsă înmormântare. În timpul așa-zisului eveniment, aceasta a făcut poze și le-a trimis amantei, ca s-o asigure că iubitul său este decedat.

Citește și: De ce înșală bărbații. Motive și scuze pe care le folosesc chiar ei

În filmarea pe care a postat-o recent pe TikTok, femeia a mărutrisit faptul că au trecut deja trei ani și amanta încă nu a descoperit adevărul. Ba mai mult decât atât, aceasta continuă să publice în online, pe diferite rețele de socializare, mesaje în amintirea celui pe care l-a iubit.

„În fiecare an publică mesaje comemorative și spune cât de rău îi pare că nu a putut să îl salveze”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

De când a fost publicat, clipul video de pe TikTok a adunat mai bine de un milion și jumătate de vizualizări.

Reacțiile au fost însă împărțite, căci unii au fost impresionați de inventivitatea tinerei, în timp ce alții au criticat-o pentru gestul său nemilos și crud.

@thealoveridge

##stitch with @colinrea ##fyp ##petty ##pettytiktok ##babydaddy

♬ original sound - user5421253010991
Ultimele știri