Căutare Live

Poveste remarcabilă de supraviețuire. Un civil ucrainean a trăit după ce a fost împușcat și îngropat de viu de armata rusă

Un bărbat ucrainean a împărtășit povestea sa remarcabilă de supraviețuire după ce a fost împușcat și îngropat de viu de trupele ruse. Mykola Kulichenko, 33 de ani, a fost bătut cu o tijă de metal până și-a pierdut cunoștința, înainte acești călăi ai lui Putin să-i introducă o armă în gură și să apese trăgaciul. Lângă el, în mormântul pădurii nemarcat, lângă granița cu Belarus, zăceau cei doi frați ai săi, Yevhen și Dmytro.

Un bărbat ucrainean a împărtășit povestea sa remarcabilă de supraviețuire după ce a fost împușcat și îngropat de viu de trupele ruse. Mykola Kulichenko, 33 de ani, a fost bătut cu o tijă de metal până și-a pierdut cunoștința, înainte acești călăi ai lui Putin să-i introducă o armă în gură și să apese trăgaciul. Lângă el, în mormântul pădurii nemarcat, lângă granița cu Belarus, zăceau cei doi frați ai săi, Yevhen și Dmytro.

Captură CNN

Face înconjurul lumii povestea uimitoare de supraviețuire a unui bărbat ucrainean care a trecut prin tortura armatei ruse. Acesta a fost împușcat și îngropat de viu de trupele rusești, după ce a fost lovit de mai multe ori cu o tijă și-a pierdut cunoștința.

O poveste grea, cu un final fericit pentru bărbatul care a trecut pe lângă moarte după ce a fost agresat, lovit cu sălbăticie, împușcat și îngropat de viu. Acesta este o poveste despre miracolul supraviețuirii unui civil ucrainean, care a trecut prin chinurile morții, după ce călăii lui Vladimir Putin i-au batjocorit trupul, ca mai apoi să arunce pământ peste el, crezând că viața lui se va sfârși acolo.

Supraviețuire miraculoasă în Ucraina, după tortura armatei ruse asupra civililor. Mykola a fost îngropat de viu și împușcat

Rusia a fost acuzată de crime de război, după ce zile la rând au atacat civili neînarmați, făcând jocul terifiant al liderului de la Kremlin. În timp ce Vladimir Putin susține că nu are nimic de-a face cu ceea ce presa internațională relatează, tot mai multe evenimente dureroase și întâmplări de-a dreptul șocante despre tortura pe care o face armata rusă în Ucraina ies la suprafață.

Ei bine, este și cazul bărbatului care a supraviețuit celor mai mari chinuri și am putea spune că a trecut prin moarte, după ce mai mulți ofițeri ai armatei l-au chinuit într-un mod ce greu poate fi pus în cuvinte.

Întâmplarea relatată de Metro.co.uk arată cruzimea armatei trimise de Putin în Ucraina. Mykola Kulichenko, 33 de ani, a fost bătut cu o tijă de metal până și-a pierdut cunoștința, înainte ca ofițerii armatei să-i introducă o armă în gură și să apese trăgaciul. Da, a fost împușcat în gât, însă a supraviețuit. Lângă el, în mormântul pădurii nemarcat, lângă granița cu Belarus, zăceau cei doi frați ai săi, Yevhen și Dmytro.

Ca și el, picioarele lor erau legate, mâinile la fel și trupurile pline de urme ale violenței la care au fost supuși. Toți au fost împușcați, dar numai Mykola a supraviețuit rănilor. A auzit prima dată o împușcătură din spatele lui, iar Dmytro, cel mai mare dintre cei trei, a căzut la pământ. Apoi, l-a simțit pe Yevhen, cel mai tânăr, căzând lângă el. „Mă gândeam că eu sunt următorul”, a spus muncitorul pentru CNN. Cumva, glonțul i-a trecut prin obraz și i-a ieșit prin apropierea urechii, nefiindu-i afectată vreo zonă de importanță vitală.

Citește și: Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară și ar fi însoţit de neurochirurgi la fiecare pas. Moscova ar vrea să șteargă tot

Mykola știa că singura lui speranță de a ieși din masacru era să se prefacă mort. Când rușii au plecat, el s-a târât prin straturi de pământ. „Mi-a fost greu să respir, din moment ce Dima (Dmytro) stătea întins deasupra mea, dar folosindu-mi brațele și genunchii, l-am putut împinge pe fratele meu mai mare pe marginea gropii, apoi am coborât”, a spus Mykola.

Rușii ocupaseră satul Dovzhyk, lângă orașul Harkov, unde locuia împreună cu cei doi frați și sora lui Iryna.

Cu toate acestea, încă era liniștită zona unde se aflau ei, dar când un convoi inamic a fost bombardat, ocupanții au vânat cu brutalitate “responsabilii” și au luat cu asalt casa fraților, deși erau nevinovați.

Potrivit lui Mykola, toți cei trei frați au fost forțați să îngenuncheze în grădina lor, în timp ce trupele căutau dovezi ale implicării lor în atacul ce i-a înfuriat teribil. Când au descoperit medaliile bunicului lor și o geantă militară aparținând lui Yevhen, în vârstă de 30 de ani, care fusese parașutist, soarta lor a fost decisă. După ce au fost torturați trei zile într-un subsol, frații au fost legați la ochi și duși în pădure.

Citește și: Pierdere uriașă pentru Vladimir Putin. Cel mai bun lunetist al său a fost ucis. Rusia recunoaște pierderea a doi ofițeri puternici

Când Mykola a coborât din vehiculul militar, și-a dat seama că cei trei erau pe cale să fie executați. „Am avut noroc... și acum trebuie să continui să trăiesc”, a spus el. „Această poveste trebuie să fie auzită de toată lumea, nu doar în Ucraina, ci în întreaga lume, pentru că astfel de lucruri se întâmplă și acesta este doar unul la un miliard.”

Procurorul regional a deschis acum o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu familia. Povestea îngrozitoare a lui Mykola este doar una dintre sutele care vor apărea după aproape trei luni de război în Ucraina, notează sursa citată. Curtea Penală Internațională (CPI) și-a trimis „cea mai mare” echipă de experți în țară pentru a investiga crimele de război.

Pierdere uriașă pentru Vladimir Putin. Cel mai bun lunetist al său a fost ucis. Rusia recunoaște pierderea a doi ofițeri... De ce se teme Vladimir Putin. Unde se ascunde președintele Rusiei și ce reguli stricte le-a impus apropiaților...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x