Căutare Live

Pierdere uriașă pentru Vladimir Putin. Cel mai bun lunetist al său a fost ucis. Rusia recunoaște pierderea a doi ofițeri puternici

Vladimir Putin trece prin pierderea uriașă a celui mai bun lunetist al său. Rusia recunoaște că a apierdut doi ofițerii cei mai buni ai armatei, trimiși pe frontul Ucrainei. Unul dintre ei și-a pierdut viața după ce a fost trimis prin ordin să-l înocuiască pe colegul său care fusese ucis doar cu câteva zile în urmă, în Ucraina.

Vladimir Putin trece prin pierderea uriașă a celui mai bun lunetist al său. Rusia recunoaște că a apierdut doi ofițerii cei mai buni ai armatei, trimiși pe frontul Ucrainei. Unul dintre ei și-a pierdut viața după ce a fost trimis prin ordin să-l înocuiască pe colegul său care fusese ucis doar cu câteva zile în urmă, în Ucraina.

Hepta/Getty

Armata ucraineană l-a eliminat pe cel despre care se spunea că este unul dintre cei mai buni lunetiși ai armatei ruse, sergentul Serghei Tsarkov. Acesta avea 38 de ani și era supranumit cel mai bun lunetist al rușilor.

Armata rusă a confirmat moartea celor doi pe frontul Ucrainei. Denis Sukhanov, în vârstă de 41 de ani este cel care și-a pierdut viața prima dată. Rusia nu a oferit alte infromații cu privire la locația morții, contextul sau data când a fost ucis.

Rusia a pierdut pe frontul Ucrainei doi dintre cei mai buni ofițeri. Moartea acestora evidențiază bilanțul imens suferit de conducerea lui Vladimir Putin

Moartea celor doi a fost dezvăluită în aceeași zi, când a fost dezvăluită și uciderea lui Denis Kozlov, în vârstă de 40 de ani, care fusese trimis pe front pentru a-l înlocui pe colonelul Serghei Porokhnya, care murise în 14 martie.

Despre moartea lui Denis Kozlov se știu circumstanțele. Totul s-a întâmplat în timpul traversării eșuate a râului Doneț, bătălia în care Rusia a pierdut un batalion întreg. Acest moment este considerat unul dintre cele mai mari înfrângeri ale armatei ruse în Ucraina.

Mai mult, acel din urmă ar fi murit după ce forțele ucrainene au lansat rachete în zonă.

Citește și: Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată cartea

Mia multe imagini din satelit arată eșecul prin care a trecut Rusia. Se văd resturile a două poduri de pontoane distruse, plutind pe râul Doneț, și ale tancurilor și vehiculelor blindate, potrivit Digi24. În urma analizelor, armata rusă încerca să înconjoare Lisichansk și Severodonețk, dar atacul s-a transformat într-un masacru atunci când Ucraina le-a intuit planurile și soldații au atacat din plin.

Citește și: Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului din Ucraina

Moartea lui Kozlov, al 42-lea colonel care a murit în război - evidențiază bilanțul imens suferit de conducerea lui Putin. Astfel, rata mortalității este de aproximativ un colonel la două zile, potrivit sursei menționate mia sus.

Cât de mulți bani investește Rusia într-o singură zi în invazia din Ucraina. Ce include suma totală

Invazia Rusiei este acum la a treia lună, iar susţinerea ofensivei militare necesită aproximativ 900 de milioane de dolari pe zi, a declarat Sean Spoonts, redactor-şef al SOFREP, axat pe ştirile militare, pentru Newsweek.

Mai mulţi factori sunt luaţi în considerare. Această sumă include plata soldaţilor ruşi care luptă în Ucraina; furnizarea de muniţie, gloanţe şi rachete; şi costul reparaţiei echipamentului militar pierdut sau deteriorat.

Citește și: Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară și ar fi însoţit de neurochirurgi la fiecare pas. Moscova ar vrea să șteargă tot

Rusia trebuie, de asemenea, să plătească pentru miile de arme şi rachete de croazieră care au fost lansate în timpul războiului şi care costă aproximativ 1,5 milioane de dolari bucata, potrivit Spoonts.

Ucraina a dat, de asemenea, o lovitură dificilă Rusiei în aprilie, cu scufundarea Moskvei, o navă de război rusă şi navă amiral a marinei, cu o pierdere estimată la 750 de milioane de dolari, potrivit Forbes Ucraina.

Citește și: Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital pentru a fi operat. Se zvonește că liderul de la Kremlin are cancer de sânge

Publicaţia a raportat în aprilie că Ucraina a distrus peste 5.000 de piese de echipament rusesc de la începutul războiului, dar că Moskva fost de departe cea mai scumpă ţintă. Invazia rusă în Ucraina a început la 24 februarie.

Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată cartea... Poveste remarcabilă de supraviețuire. Un civil ucrainean a trăit după ce a fost împușcat și îngropat de viu de armata ru...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x