Căutare Live

Povestea emoționată a unui băiețel de 8 ani, îngrijorat pentru viața tatălui blocat în Kiev: „Mami, trebuie să merg la război?"

O femeie din Ucraina a făcut mărturisiri emoționante despre familia sa. În timp ce armatele ruse invadează Ucraina o mulțime de civili trăiesc clipe de coșmar.

Războiul din Ucraina îi afectează profund pe copii

Shutterstock & Facebook

O mamă a povestit cum fiul său în vârstă de 8 ani a întrebat-o dacă va trebui să plece și el la război, asemenea tatălui său.

Oksana Mudriyk locuiește în Fulham, Londra, cu cei doi copii ai săi, însă soţul său, Alex, este prins în Kiev. Femeia în vârstă de 44 de ani spune că familia îşi face griji pentru soarta bărbatului, care trebuie să lupte să îşi apere ţara.

Un băiat de 8 ani își întreabă mama dacă trebuie să plece la război, în Ucraina

Băiatul în vârstă de 8 ani i-a adresat mamei întrebări absolut sfâșietoare. Micuțul se întreabă dacă își va mai vedea tatăl, sau dacă va trebui să plece el însuși la război, în Kiev.

Vezi imagini cu familia și citește întreaga poveste a acesteia pe observatornews.ro

Ce arme folosesc rușii pentru a ataca Ucraina. Cum se apără ucrainenii de invazia Rusiei... Cine este Volodimir Zelenski. Ce meserie a avut înainte să devină președintele Ucrainei...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x