Antena Căutare

Predicție cruntă pentru România! Luni, 13 aprilie, cea mai neagră zi pentru țară! Ce anunță savanții

Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătăţii de la Universitatea din Washington a făcut o previziune complet neașteptată pentru România! Potrivit informațiilor, ziua de luni, 13 aprilie, ar putea fi cea mai neagră pentru România!

Predicție cruntă pentru România! Luni, 13 aprilie, cea mai neagră zi pentru țară! Ce anunță savanții Galerie
Luni, 13 aprilie, cea mai neagră zi pentru țară! Ce anunță savanții | sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cercetătorii americani de la Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătăţii din cadrul Universității din Washington sunt de părere că România va atinge vârful epidemiei de coronavirus în data de luni, 13 aprilie, adică mai curând decât s-ar fi așteptat oricine.

citește și: I s-a făcut rău din senin! Român întors din Marea Britanie, mort în condiții suspecte! Nu avea simptome de Covid-19

Practic, pentru această zi, experții se așteaptă că țara noastră va înregistra un bilanț negru al deceselor, într-un record negativ.

Tot aceeași cercetători sunt de părere că va trebui să așteptăm până în data de 8 mai pentru a ne putea bucura de o zi fără decese.

Predicție cruntă pentru România! Luni, 13 aprilie, cea mai neagră zi pentru țară! Ce anunță savanții

Ce anunță specialiștii pentru România

Savanții trag un semnal de alarmă pentru români

Mai avem totuși ceva de așteptat și parcă în fiecare zi, bilanțul îmbolnăvirilor devine tot mai alarmant. În cursul zilei de sâmbătă, România a înregistrat un record de cazuri noi de coronavirus! Au fost confirmate 523 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore. Bilanțul total ajunge astfel la 5.990.

citește și: Vom purta măști toată vara? Alexandru Rafila, avertisment neașteptat: „Nu există nicio îndoială. Aproape 40% din populație se va infecta”

Totuși, calculele sunt făcute doar într-o condiție ideală: aceea a respectării regulilor de distanțare socială, pe toată luna mai. Astfel, dacă totul merge potrivit estimărilor, atunci am ajunge să avem nevoie de cel puțin 254 ventilatoare și 1.300 de paturi pentru bolnavi, dintre care 300 doar la terapie intensivă.

Dacă nu vom respecta regulile, atunci cifrele ar putea arăta un scenariu mult mai negru.

Numărul deceselor din Spania a scăzut în ultimele 24 de ore... „Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x