Antena Căutare

„Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au spus că-l vor face mândru”

O femeie de de 49 de ani din South Wales a dezvăluit detalii cutremurătoare1 Sue Martin a avut la dispoziție doar zece minute pentru a-și lua rămas bun, pentru totdeauna, de la soțul spu, decedat din cauza coronavirusului.

„Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au spus că-l vor face mândru” Galerie
Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19

Partenerul de viață al femeii avea 58 de ani și suferea de diabet. A început să se simtă rău pe data de 19 martie și și-a dat seama că are Covid-19. Știind că este puternic, bărbatul a crezut că poate face față bolii. Nu de puține ori cei apropiați îl lăudat pentru forma fizică de invidiat și pentru stilul de viață sănătos.

citește și: Vom purta măști toată vara? Alexandru Rafila, avertisment neașteptat: „Nu există nicio îndoială. Aproape 40% din populație se va infecta”

Zece zile au trecut, omul având diferite simptome. Totuși, starea acestuia s-a agravat și Sue a chemat ambulanța, care l-a transportat pe bolnav la spital. După doar câteva ore mai târziu, medicii au anunțat-o pe soția îngrijorată faptul că bărbatul nu mai poate respire singur și că șansele de supraviețuire sunt mici.

„Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au spus că-l vor face mândru”

Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19

Pandemia de coronavirus naște drame în toată lumea

Apoi a venit vestea cruntă din partea cadrelor medicale: „Aveți zece minute să vă luați adio de la soțul dumneavoastră”.

citește și: Corina a murit singură în casă, ucisă de Covid-19! Avea doar 41 de ani și era infirmieră în Italia

Sue și cei doi copii ai cuplului, de 13 și de 16 ani, au trăit momente cumplite:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emoționanta poveste a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

În aceste vremuri în care pandemia de coronavirus afectează tot mai multe țări, poveștile precum cea de mai sus devin tot mai dese…

Predicție cruntă pentru România! Luni, 13 aprilie, cea mai neagră zi pentru țară! Ce anunță savanții... Un vaccin împotiva noului coronavirus la care lucrează cercetători ai Oxford University ar putea fi gata în septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x