Căutare Live

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev: "Eu cred in Mos Gerila"

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, si-a exprimat credinta in Mos Gerila si a facut cateva declaratii neobisnuite in pauza unui interviu acordat jurnalistilor rusi. Apocalipsa si extraterestrii au fost doar cateva dintre subiectele inedite abordate de fostul presedinte.

Intact Images

Dmitri Medvedev nu si-a dat seama ca microfoanele si camerele de filmat au ramas functionale si in pauza interviului, asa ca s-a destins ai a avut o discutie joviala cu jurnalistii, relateaza Mediafax. Premierul rus a vorbit despre Mos Gerila, un personaj in existenta caruia crede, conform declaratiilor sale: "Eu cred in Mos Gerila. Dar nu prea mult. In orice caz, nu sunt unul dintre acei oameni care pot sa le spuna copiilor lor ca Mos Gerila nu exista".

Intrebat daca presedintele Rusiei primeste dosare secrete despre extraterestri odata cu servieta care contine codurile pentru activarea arsenalului nuclear, Medvedev a raspuns: "Alaturi de servieta cu codurile nucleare, presedintele tarii primeste si un dosar «strict secret». Acest dosar contine in intregime informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra".

Gluma premierului a continuat cu o referire la filmul „Men In Black”: "Pe langa asta, ti se preda un raport intocmit de un serviciu secret care este absolut secret si care ii controleaza pe extraterestrii de pe teritoriul tarii noastre. Puteti sa gasiti mai multe informatii detaliate despre acest subiect in binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau sa va spun cati dintre ei se afla printre noi, pentru ca s-ar crea panica".

In ceea ce priveste Apocalipsa prevestita de mayasi, Dmitri Medvedev a precizat ca nu crede in aceasta profetie.

Foto: Intact Images

Presa straina despre alegerile din Romania: “Este o victorie impotriva regimului Traian Basescu”... Swoboda: “Prietenii lui Basescu din UE ar trebui sa-i spuna sa-l puna pe Ponta premier”...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri