Căutare Live

Un preot a fost acuzat de trafic cu arme. A vândut un lansator de grenade și dinamită. "S-a întors cu trofee"

Un preot a fost arestat de autoritățile din Ucraina după ce acesta s-a deplasat în mai multe zone de conflict, unde sub pretextul misiunilor evanghelice, făcea trafic de arme, scrie The Guardian.

Preot acuzat de trafic cu arme

Profimedia

Reprezentanții Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că este vorba de un subiect sensibil. Bărbatul a fost reținut în urmă cu câteva luni, însă cazul său nu a fost făcut public din cauza expertizei desfăşurate asupra armelor pe care le-a vândut.

Începând din 2015, preotul a efectuat „misiuni evanghelice” în estul Ucrainei, unde forțele guvernamentale luptă împotriva separatiștilor susținuți de Rusia, conform anchetatorii.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa va investi 12 milioane lei pentru creşterea siguranţei traficului de pasageri

"S-a întors cu "trofee" periculoase, pe care le-a vândut prietenilor", au declarat reprezentanții SBU. Bărbatul a vândut, inclusiv, un lansator de grenade, șapte grenade și 800 g de dinamită. Preotul riscă până la șapte ani de închisoare.

Cazul evidențiază problema traficului de arme, în Ucraina, care a escaladat din 2014, de când a izbucnit conflictul între guvernul Ucrainei și separatiștii din estul Donețk și Lugansk. Peste 13.000 de oameni au fost uciși în urma acestor confruntări, potrivit ONU.

Descoperirea Poliției de Frontieră într-un camion încărcat cu role textile. Ce a găsit printre mărfurile transportate

Noi cazuri de coronavirus în New York şi Los Angeles; Congresul dezbate alocarea a 8,3 miliarde de dolari pentru combate... Coronavirus - Apple Inc şi Netflix Inc au anunţat că nu vor participa la festivalul South by Southwest...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri