Căutare Live

Descoperirea Poliției de Frontieră într-un camion încărcat cu role textile. Ce a găsit printre mărfurile transportate

Au fost descoperiți 20 de cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară la frontiera de vest.

Descoperirea Poliției într-un camion încărcat cu role textile

Poliţiştii de frontieră din Arad au avut parte de o surpriză când au controlat un camion încărcat cu role textile. Au descoperit ascunşi 20 de cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară la frontiera de vest.

Luni dimineaţă, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 50 ani, la volanul unui camion înmatriculate în Turcia.

Exodul a început! Zeci de mii de migranți ar putea trece prin România, în drumul spre Occident

Şoferul transporta role textile pe ruta Turcia - Polonia.

Poliţiştii de frontieră au controlat camionul, iar în compartimentul marfă au găsit, printre marfa transportată, douăzeci de persoane.

Persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria, Irak, Egipt şi Palestina, grupul fiind format din 17 bărbaţi şi 3 minori, solicitanţi de azil. De asemenea, s-a mai stabilit că adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar minorii între 13 şi 16 ani şi intenţionau să ajungă în vestul Europei.

Şoferul e cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei 20 pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Grevă generală în insule greceşti contra centrelor pentru migranţi

Constanţa: Bărbat suspect de coronavirus, internat la Spitalul de Boli Infecţioase... Verificări la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, unde deputatul Ungureanu a sesizat că s-a oferit, la cin...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri