Antena Căutare

Presedintele Argentinei a dezvaluit cicatricea din urma operatiei la gat

Cristina Fernandez a revenit la conducerea Argentinei in cadrul unei conferinte de presa in care si-a expus fara retineri urmele interventiei chirurgicale la gat.

Presedintele Argentinei a primit la finalul anului 2011 un diagnostic dramatic: cancer tiroidian. Cristina Fernandez a fost supusa in primele zile ale lunii ianuarie unei interventii chirurgicale, in urma careia s-a dovedit ca tumora nu era de fapt canceroasa.

Recuperarea presedintelui a decurs foarte bine, astfel ca acesta a revenit deja in fruntea tarii. Pe 25 ianuarie a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia si-a expus public cicatricea de la gat, dand parca fiori celor prezenti.

Insa Cristina Fernandez nu a dat atentie problemei sale medicale, lansandu-se intr-un atac asupra Marii Britanii care in timpul lipsei sale acuza Argentina de atitudine colonialista fata de insulele Falkland.

Foto: Intactimages.ro / EPA

Zapada si viscol, in Europa de Est: "Stare de Urgenta", in Bulgaria!... UK: Patru angajati ai The Sun si un politist, arestati in scandalul interceptarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x