Antena Căutare

Presedintele Bulgariei invinovateste Romania pentru esecul aderarii la Schengen

Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, cosidera ca Romania este de vina pentru esecul aderarii la spatiul Schengen. Plevneliev a dat vina pe tara noastra citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV).

"Pot sa afirm in mod ferm ca problema nu este a Bulgariei. Abordarea in etape este acceptabila atat pentru noi, cat si pentru Romania, dar se pare ca trebuie sa asteptam pana cand Romania isi face treaba”, a declarat presedintele bulgar.

In opinia sa, „marea diferenta” a fost facuta de Comisia Europeana prin programarea unui raport MCV asupra situatiei din Romania la sfarsitul lui 2012 si amanarea acestuia pentru sfarsitul lui 2013, in cazul Bulgariei.

Consiliul UE pentru Justitie si afaceri Interne a amant din nou o decizie cu privire la aderearea celor doua tari la spatiul Schengen.

Foto: EPA

Americanii fac "gard" in spatiu pentru a feri Pamantul de gunoaie!... UPDATE! Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi a fost redusa la un an cu executare. Decizia nu este definitiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x